Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? (kérdésed túl rövid. )
Szóval..arról lenne szó hogyha simogatom a barátomat vagy bármi amit szeretnék,hogy neki jó legyen ő ezt nem értékeli..
Eléggé erőltette régebben a szex témát..de én nagyon tartok ettől,és még úgy gondolom nem értem rá meg sem testileg sem lelkileg..
A barátomat simogatni,puszilgatni szoktam de elég mogorván fogadja..:(
Ha simogatom a hátát azt mondja rázza a hideg meg hogy "ember hagyjál már!"
Mivel a szexet nagyon szerette volna igaz ma már nem emlegeti annyira,de néha ugyan céloz rá..így gondoltam kipróbálhatnánk először az orális szexet..de félek,hogy ha felvetném ezt ,akkor is csak mondana valami olyasmit ami rosszul esik..és én nem is mernék előállni vele egy darabig..egyáltalán nem vagyok félénk ..sőt!!
De ezektől a dolgoktól tartok.:(
én 16 vagyok ő pedig 17
Hát elég paraszt, lehet, hogy jól tetted, hogy nem őt tisztelted meg azzal, hogy elveszítsd vele a szüzességed.
Szerintem keress egy rendes fiút és ő majd értékelni fogja az igyekezeted, az ilyenre kár rápazarolnod az energiád és ezt most komolyan mondom. Főleg, hogy az ember lánya mindig egy kicsit jobban ragaszkodik ahhoz, akivel a szüzességét elveszíti a kelleténél, és igazán nem lenne jó, hogyha egy ilyen emberhez ragaszkodnál.
Meg a pettinget átugrani az hülyeség, egyrészt azt elvileg ő is élvezi, másrészt nem is egy olyan dolog, amit csak szűzen csinál az ember és az előjáték is gyakorlatilag ez, anélkül pedig egy lánynak nagyon-nagyon rossz tud lenni a szex.
27/N
1éve vagyunk együtt és ha néha nagy ritkán pettingelünk is az nagyon tud fájni..:(
tényleg igazán szeretem,de nem tudom mi lenne ha beadnám a derekam..
azt mondta hogy túl kell esni az elsőn egyszer úgyis..de én nem "túl esni" szeretnék.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!