Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? (kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? (kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés

Szóval..arról lenne szó hogyha simogatom a barátomat vagy bármi amit szeretnék,hogy neki jó legyen ő ezt nem értékeli..

Eléggé erőltette régebben a szex témát..de én nagyon tartok ettől,és még úgy gondolom nem értem rá meg sem testileg sem lelkileg..

A barátomat simogatni,puszilgatni szoktam de elég mogorván fogadja..:(

Ha simogatom a hátát azt mondja rázza a hideg meg hogy "ember hagyjál már!"

Mivel a szexet nagyon szerette volna igaz ma már nem emlegeti annyira,de néha ugyan céloz rá..így gondoltam kipróbálhatnánk először az orális szexet..de félek,hogy ha felvetném ezt ,akkor is csak mondana valami olyasmit ami rosszul esik..és én nem is mernék előállni vele egy darabig..egyáltalán nem vagyok félénk ..sőt!!

De ezektől a dolgoktól tartok.:(

én 16 vagyok ő pedig 17

2011. júl. 19. 17:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak, attól, hogy te szereted, még nem kell elviselned az ilyen szintű parasztságait! Hagyd a fenébe! Meg egyébként is, mi a rákért sért és bánt meg téged direkt?! Ne is pazarold rá a drága idődet!
2011. júl. 19. 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
A petting meg ráadásul egy olyan dolog, ami arról szól, hogy azt csináljátok, ami mindkettőtöknek jó. Tehát ha egy kicsit is kellemetlen, vagy fáj, akkor az már nem is petting. Ha lefeküdnél vele az meg valószínűleg így a nemi erőszak kategóriába esne kb...
2011. júl. 19. 18:20
 13/17 A kérdező kommentje:

kellemetlen mert durván csinálja..:S

én is tartok tőle mi lenne ha..

2011. júl. 19. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Nah hát én már írtam az előbb, csak akkor nem tudom, hogy hováXD Nah akkor újra. Biztosan nagyon rossz lesz szakítani vele, de ebben a helyzetben ez az a dolog ami a leghelyesebb. És azt még jobban bánnád ha lefeküdnél vele aztán meg kidobna, mert a leírás alapján erre tudok következtetni. Most már nem írok többet, dönts ahogy jónak látod, de értelmes lánynak gondollak, úgyhogy szerintem gondolkoznod sem kellene ezen. Millió pasid lehet még, mert nem minden pasi s.ggfej, vannak normálisak is. Nah prédikációmnak ezennel vége. Sok sikert! :) 18/L
2011. júl. 19. 18:46
 15/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek.!!(:
2011. júl. 22. 12:07
 16/17 anonim ***** válasza:

ha durván csinálja az ujjazást, akkor szólj neki. ha ettől megsértődne, akkor meg a kezeddel irányítsd, az elejétől kezdve.

egyébként az előttem írókkal egyet értek, el kéne hagynod, mert nyilván nem foglalkozik a te örömöddel...:S később sem fog.

2011. júl. 22. 12:17
 17/17 sunyi vakond válasza:

sajnálom de bunkó leszek

először is hülye vagy de nem a te hibád mert a szerelem nem csak vakít de hülyít is, a lényeg hogy rossz dolgon gondolkozol, ugyan is nem lefeküdni kéne vele hanem szakítani mondom is miért.

az rendben hogy te szereted de a leírtak alapján ő téged nem, lehet régen szeretett de mára ez csak egy megszokás lett neki hogy ott vagy ha kellesz és ennyi. ahhoz hogy lefeküdj valakivel az kell hogy a másik is ugyan úgy ha nem jobban szeressen téged, és jól tetted hogy eddig nem feküdtél le vele, ne add magad olyan könnyen a következőnek sem mert akkor a "vadászokat" ki tudod szűrni akik csak a lukra mennek.

és végül pedig nem eldönteni kell az elsőt, nem túlesni kell rajta hanem érezni kell hogy te szeretnéd és akár szavak nélkül is megtörténhet a megfelelő emberrel nem pedig megbeszélés alapján

F/22

2011. júl. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!