Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? (Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

A volt barátommal nem beszéltünk 4 hónapja,most újra beszélünk,de teljesen megváltozott.

Velem szemben hűvös és néha flegma.Néha kedves,néha nem,de mindig én írok neki,lassan 1 hete.Én próbálok vele kedves lenni,mintha észre se venném,de rosszul esik.Egyetlen egyszer kérdeztem meg,amikor azt mondta,hogy ő nem olyan.

Egyáltalán meddig várjak,hogy újra fesztelenül tudjunk egymással beszélgetni?Vagy miért viselkedik így?Tudja,hogy nem akarok tőle már semmit.

A szakításkor még szerettük egymást.Mivel 2 évet voltunk együtt,fontos a számomra,de továbbléptem már,kapcsolatot nem akarnék vele.

2011. jún. 16. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyenkor benne van még a srácban hogy Ő lehet hogy szeret még csak igy próbálja leplezni.

ez a legesélyesebb válasz .

22/f

2011. jún. 16. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy érez még iránta, de lehet, hogy csak az egoját sérti, hogy te már túl vagy rajta. Szerintem hanyagold, ne írogass rá naponta. Max heti 1× kérdezd meg mi van vele.

Fogadd el, hogy neki ez még nem megy, és ne erőltesd.

2011. jún. 16. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
*irántad
2011. jún. 16. 18:22
 4/8 A kérdező kommentje:
hát szerintem az kizárt,mikor mondtam,hogy felesleges jóba lennünk,ha így áll hozzá,azt mondta,ez hülyeség,ez után pedig nem is keresett,vártam 3 napot,hogy vajon keres-e,de folyton csak én.
2011. jún. 16. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha Jártatok és szerettétek egymást , Végelet akkor nemlesz bunkó egy srác azzal a lánnyal. Csak is akkor ha a lány valami olyat tett amiért megérdemelné VAGY Még mindig szeret. A 2. sanszosabb
2011. jún. 16. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Még nem akar veled beszélgetni, ennyi, fogadd el. Hagyd békén, és csak nagyon ritkán érdeklődj, hogy ne vegye tolakodásnak. Ha akar, majd ő is fog beszélgetést kezdeményezni, ha a minimális (heti, vagy akár havi 1) kapcsolattartást fenntartod.

Engem első párom, akivel csak 1 hónapig(!) jártunk fél évvel később keresett fel, és még akkor is bunkó voltam vele pár hónapig, mert irritált. Most már jóba vagyunk, de így is csak heti, havi szintjen tartjuk a kapcsolatot, mert megvan a magunk élete. Nem kell ezt túlspirázni.

2011. jún. 16. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagyd békén. Hadd dolgozza fel rendesen. Majd keres ő ha eljött az ideje. Egyébként meg nem értem minek kell egy exszel naponta, vagy hetente beszélni. Ha te már túl vagy rajta miért írogatsz neki ilyen sűrűn? Biztos van más barátod, vagy vannak barátnőid. Szerintem az exednek könnyebb nélküled. Ő még nem akar veled barátkozni. Arra is gondolj hogy lehet hogy fáj még neki. Fiúknak is szokott fájni. Én 6 évig jártam a volt pasimmal. Beszélgettünk meg találkoztunk utána. Nem naponta. 2 év telt el mire mindketten teljesen felszabadultan barátként tekintettünk egymásra. Azóta kábé fél évente találkozunk, vagy 2-3 havonta beszélünk telefonon és ennyi. De barát mert bármi probléma ért, kérni sem kellett és mellettem állt. Várjál szerintem. Majd magától megoldódik ez a dolog. Vagyis az idő megoldja. De addig ne keresd.
2011. jún. 16. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Szakitasz vele es 4 honapig nem beszelsz vele, most meg minden nap zaklatod. Zakkant vagy? Olyan mint ha akarnal valamit, illetve a sracnak ezzel azt sugallod, hogy te ilyen konnyen atlendultel rajta es csak egy volt a sok kozul.
2011. jún. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!