Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A volt barátommal nem beszéltünk 4 hónapja,most újra beszélünk,de teljesen megváltozott.
Velem szemben hűvös és néha flegma.Néha kedves,néha nem,de mindig én írok neki,lassan 1 hete.Én próbálok vele kedves lenni,mintha észre se venném,de rosszul esik.Egyetlen egyszer kérdeztem meg,amikor azt mondta,hogy ő nem olyan.
Egyáltalán meddig várjak,hogy újra fesztelenül tudjunk egymással beszélgetni?Vagy miért viselkedik így?Tudja,hogy nem akarok tőle már semmit.
A szakításkor még szerettük egymást.Mivel 2 évet voltunk együtt,fontos a számomra,de továbbléptem már,kapcsolatot nem akarnék vele.
Ilyenkor benne van még a srácban hogy Ő lehet hogy szeret még csak igy próbálja leplezni.
ez a legesélyesebb válasz .
22/f
Lehet, hogy érez még iránta, de lehet, hogy csak az egoját sérti, hogy te már túl vagy rajta. Szerintem hanyagold, ne írogass rá naponta. Max heti 1× kérdezd meg mi van vele.
Fogadd el, hogy neki ez még nem megy, és ne erőltesd.
Még nem akar veled beszélgetni, ennyi, fogadd el. Hagyd békén, és csak nagyon ritkán érdeklődj, hogy ne vegye tolakodásnak. Ha akar, majd ő is fog beszélgetést kezdeményezni, ha a minimális (heti, vagy akár havi 1) kapcsolattartást fenntartod.
Engem első párom, akivel csak 1 hónapig(!) jártunk fél évvel később keresett fel, és még akkor is bunkó voltam vele pár hónapig, mert irritált. Most már jóba vagyunk, de így is csak heti, havi szintjen tartjuk a kapcsolatot, mert megvan a magunk élete. Nem kell ezt túlspirázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!