Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt? (Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú

Figyelt kérdés
van egy pasi, (18) én 15. egy suliba járunk, nekem elég rég óta tetszik. de ő ezt nem viszonozta, csak ebbe az évben kezdett rám "nyomulni". mondjuk csak msnen irogatott nekem olyat hogy szép vagyok blablabla... élőbe egyszer nem jött oda. de szemeztünk, csak nem volt képes odajönni. ugy kb 3 hete megbeszéltük hogy randizunk, (msnen) de azóta nem beszéltünk. tudom hogy volt nyaralni meg edzőtáborba aug elejéig. de azóta nem ir rám. tudom hogy én is irhatnék neki, de ha annyira tetszek neki akkor keressen meg ő... és ez igy elég szarul esik.. meggondolta magát, vagy mi? nem értem :S de akkor is irhatna egy olyat hogy "bocs de ne talizzunk" engem ez se zavarna, legalább tudnám hogy nem érdeklem...
2011. aug. 13. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon beszari,vagy csak szórakozik...te ismered jobban,döntsd el!
2011. aug. 13. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Írj nekem inkább, én biztos nem b.szlak át.
2011. aug. 13. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!