Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megcsókoltuk egymást a sógornő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókoltuk egymást a sógornőmmel. Nem tudok magamon uralkodni, mikor őt látom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 17:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Édes hármas. Családban marad
2012. jún. 26. 13:37
 12/20 anonim ***** válasza:
8%
Ha emlekeztet valamiben a parodra vagy csak ugyanaz csak egy fiatalabb kiadasban, akkor vedd eszre azt. Azt is figyeld meg, ha csak ugyanazt a sampont vagy parfumot hasznaljak. Valamint kerdezz a parodrol, ha egyutt vagytok, kerdezz barmit.
2012. jún. 26. 14:48
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem értelek!
2012. jún. 26. 16:01
 14/20 anonim ***** válasza:

12. vagyok

Szóval ha a helyzet melegszik, akkor kérdezd meg tőle, hogy: Nem láttad "Mariannt" amikor jöttél? vagy Milyen volt a gyerekkorotok? Sokat játszottatok "Mariannal"? Vagy mit szólsz "Mariann" új hajához? vagy bármit ami a feleségedet hirtelen beszédtémává teszi akár egy másodpercre is. Amúgy meg bolondultam már meg én is csak én az unokahug miatt és bizony a nagy hasonlóság és a közös illat miatt volt, tehát valójában a páromat szerettem és az ő jellemvonásaival más csábított el (másodjára) a tudta nélkül, mivel a párom és én sokat dolgoztunk ezért hanyagoltuk egymást, így mivel ki voltam éhezve, beindultak a hormonok, ami nem mindíg szerencsés.

2012. jún. 26. 20:32
 15/20 A kérdező kommentje:
Unokahúgodat lefektetted?
2012. jún. 27. 06:37
 16/20 anonim ***** válasza:
húú, már azt hittem, h olyan beteg vagy, h azzal smárolsz, akit a fiútestvéred pumpál, így már egy fokkal megértőbb vagyok, így csak simán béna vagy
2015. máj. 9. 12:42
 17/20 anonim ***** válasza:

Jesszus. Ilyen létezik?

Te férfi vagy ez nem meglepő. Kár is rád pazarolni a szót. Na de milyen testvér az ilyen???!

2017. máj. 26. 21:24
 18/20 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ez még 2011 óta is aktuális?

2017. máj. 26. 21:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azota mar gyereket is csinalt neki.:D
2017. máj. 26. 21:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ez urva jó! :D
2017. máj. 26. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!