Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert hibaztat engem a parom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tade kérdése:

Miert hibaztat engem a parom, ha nem jo neki?

Figyelt kérdés
Van egy osszetett problemam. A parommal 6 eve vagyunk egyutt. En 25 eves lany vagyok, o 35 eves. A problema az, hogy a parom nem jut el az orgazmusig. 2 eve elunk egyut, azota a szexualis eletunk valahogy megromlott. Eddig tavkapcsolat volt, es havonta egyszer talalkoztunk. O azt mondja, akkor sokkal jobb volt velem a sex. Szerintem mindent ugyanugy csinalok, mint akkor, megsem jut el a parom az orgazmusig. O engem hibaztat ezert. De fiuk, normalis az, hogy egy ferfi, akar felul van, akar alul nem kepes elmenni? En mar arra is gondoltam, hogy ez nala psziches problema lehet, de o tagadja. Most ott tartunk, hogy hiba probalkozom nala a szexel, inkabb eltolja a kezem, mert fel, hogy ismet nem tudom eljuttatni a csucsra. Tudom fura helyzet, mivel ez altalaban forditva szokott lenni. Abban is biztos vagyok, hogy nem csal meg, mert amugy szeretjuk egymast, de ez igy nem mehet tovabb...
2009. febr. 19. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

#13:18

Fiucska? :D

Örülök neki, hogy meg akarod magyarázni nekem mitől élvez el egy fiú, de hidd el Nő létedre valószínűleg kevésbé tudod, mint én Fiú létemre...csak hogy kicsit bővítsem a bölcsességedet ezen a téren, ha nem tetszik valaki fel sem áll rá a pénisz, ha feláll, akkor tökmindegy ki húzkodja elmész (nyilván idős nénire fel sem áll, tudod ezt hívják túlzásnak, amit azért alkalmaznak, hogy szemléletesebb legyen a példa). Hidd el jobban tudom, mint Te, volt már egypár csajom.

Mellesleg valóban igazad van, tuti rengeteget számít az hogy a "mi" korunkban 3 évvel idősebb vagy nálam, de legalább hülyeségeket ne írj :D!

22/f

2009. febr. 19. 14:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azért hibáztat téged mert neki így könnyebb elviselni h gáz van vele....ez nem normális...te is tudod!!!!pláne ha szeret ilyen nincs...bár azok után h mindent megteszel így viselkedik én elküldeném valami nagyon szar helyre!!!!
2009. febr. 19. 19:49
 13/14 anonim ***** válasza:
45%
Sajnos úgy tűnik unalmas és ügyetlen vagy az ágyban. Remélem akit ajánlottak tud majd segíteni javulni.
2009. febr. 19. 21:59
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszi mindnekinek a valszat, meg az utolsonak is. Amugy mar arra is gondoltam, hogy lehet az zavarja, hogy a 2 ev alatt felszedtem 13 kg-ot. 168 magas vagyok...eddig 45 kg voltam, amiota egyutt elunk felszedtem...azt hiszem at kell jobban beszelnunk a problemat, mert azert nekem is furcsa, hogy egy ferfi nem kepes elmenni...
2009. febr. 19. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!