Miért hibáztat mindig mindenért engem?
Mutasd meg neki a beveteleket, es a kiadasokat is. Szamlakkal igazolj mindent. Ha nem hisz a szemenek sem, akkor kuldd el szemorvoshoz!:)
Minden dragul naprol-napra, a fizetesek pedig nem emelkednek. Mit akar a te draga parod? Vallaljon plusz munkat, vagy vezesse o a haztartast.
2010. jan. 11. 13:49
Ha mindent te vezetsz, akkor neked KELL arra figyelned,hogy minden rendben menjen, evidens,hogy te vagy a hibás, ha valamire nem marad.. Ehhez marha sok ész kell,hogy fel tudd fogni..
2010. jan. 11. 13:51
Kedves Előző, a Kérdező nem primitív megnyilvánulásokat kért,csupán hasznos tanácsokat...Szerintem beszélj Vele,hogy ha Ő ennyire ügyes,okos,és talpraesett,akkor intézze úgy,hogy mindenre jusson és maradjon pénz,és ne Rajtad vezesse le a frusztráltságát,mert legkevésbé Te tehetsz az egészről.Ha meg nem ért meg,akkor saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
2010. jan. 11. 14:02
Nyomd a kezébe az egészet, intézze ő. Ez elég drasztikusnak hangzik, de ha a szép szó nem használ, be kell vetni a "sokkot".
2010. jan. 11. 14:11
Jaj de ismerős, mióta gyed-en vagyok! Mármint a helyzet. Mondjuk engem nem piszkál érte senki, de én mániákus csekk-feladogató lettem. Egyszerűen elfog a félelem, ha itt marad egy elkallódott csekk... merthát a jövő havi bevételünk terhére így is úgy is ki kell fizetni. :(
Persze nem panaszkodhatok, mert van félretett pénzünk, de mint a neve is mutatja, félretett, szóval csak nagyon végszükség esetén nyúlnánk hozzá, eddig még nem kellett szerencsére... de bevallom olyan már volt, hogy túlszaladt velem a ló (költségileg). Akkor sem nyúltam a félretett pénzhez, inkább három hétig ettem vajas kiflit paradicsommal...
2010. jan. 11. 14:18
6/11 A kérdező kommentje:
Óóóó azt a kedves választ nagyon köszönöm.Nem kértem hogy bárki kioktasson,elég régóta vezetek háztartást és családi kasszát,nem vagyok költekezős,egyre több a kiadásunk a bevételünk pedig nem nő.A férjemnek egyre nagyobbak az igényei amik ha nincsenek kielégitve akkor a sírba kergeti az embert.Én nagyon szeretem Őt és a gyerekei is de amikor rájön az ötperc akkor elviselhetetlen.Már mondtam nkei hogy csinálja az egészet Ő de arra nem hajlandó.Puffog,durrog.Ez kb havonta 2x 3x rájön a drágámra.Azért még igyekszem tartani magam,próbálok változtatni dolgokon hátha könnyebb lesz a helyzetünk.a kedves válaszolónak pedig üzenem hogy ha van 200 ft-ja és 300-ba kerül 1 kg kenyér akkor nem fogja tudni megvenni.(azért éltem a példával hátha nehéz a felfogásod!)
Mindig a vezető felel a csapatért. Tudni kell keménykézzel irányítani és kibírni egy kis duzzogást egy jó döntésért.
2010. jan. 11. 17:50
8/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz nagyon találó.Valóban Én(illetve Mi)felelek a családért ,a gyerekekért,és pontosan ezért várnám el a támogatást(tudod jóban rosszban)és nem azt hogy mindig hibáztasson.Bezzeg mikor minden hepi akkor nem szól semmiért,akkor fülig száj.
Gyereket sem úgy kell nevelni, hogy elkényezteted, mert nem bírod ki a hisztit.
2010. jan. 11. 18:33
10/11 A kérdező kommentje:
Ez is igaz és nem is ezen az elven vagyok!
Kapcsolódó kérdések: