Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hibáztat mindig mindenér...

Miért hibáztat mindig mindenért engem?

Figyelt kérdés
Én vagyok itthon pl a kasszás,meg úgy általában mindent én vezetek,intézek.és ha pl valamire nem jut adott hónapban vagy éppen nem tudok feladni egy csekket akkor az az én hibám.Ha valami elromlik és nincsen rá keret hogy megjavíttatsuk az is az én hibám.Pedig magamra évek óta egy fillért sem költök.Kezdek belefáradni hogy minden teher az én vállamon van.
2010. jan. 11. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Mutasd meg neki a beveteleket, es a kiadasokat is. Szamlakkal igazolj mindent. Ha nem hisz a szemenek sem, akkor kuldd el szemorvoshoz!:)

Minden dragul naprol-napra, a fizetesek pedig nem emelkednek. Mit akar a te draga parod? Vallaljon plusz munkat, vagy vezesse o a haztartast.

2010. jan. 11. 13:49
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha mindent te vezetsz, akkor neked KELL arra figyelned,hogy minden rendben menjen, evidens,hogy te vagy a hibás, ha valamire nem marad.. Ehhez marha sok ész kell,hogy fel tudd fogni..
2010. jan. 11. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Előző, a Kérdező nem primitív megnyilvánulásokat kért,csupán hasznos tanácsokat...Szerintem beszélj Vele,hogy ha Ő ennyire ügyes,okos,és talpraesett,akkor intézze úgy,hogy mindenre jusson és maradjon pénz,és ne Rajtad vezesse le a frusztráltságát,mert legkevésbé Te tehetsz az egészről.Ha meg nem ért meg,akkor saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
2010. jan. 11. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyomd a kezébe az egészet, intézze ő. Ez elég drasztikusnak hangzik, de ha a szép szó nem használ, be kell vetni a "sokkot".
2010. jan. 11. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Jaj de ismerős, mióta gyed-en vagyok! Mármint a helyzet. Mondjuk engem nem piszkál érte senki, de én mániákus csekk-feladogató lettem. Egyszerűen elfog a félelem, ha itt marad egy elkallódott csekk... merthát a jövő havi bevételünk terhére így is úgy is ki kell fizetni. :(

Persze nem panaszkodhatok, mert van félretett pénzünk, de mint a neve is mutatja, félretett, szóval csak nagyon végszükség esetén nyúlnánk hozzá, eddig még nem kellett szerencsére... de bevallom olyan már volt, hogy túlszaladt velem a ló (költségileg). Akkor sem nyúltam a félretett pénzhez, inkább három hétig ettem vajas kiflit paradicsommal...

2010. jan. 11. 14:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Óóóó azt a kedves választ nagyon köszönöm.Nem kértem hogy bárki kioktasson,elég régóta vezetek háztartást és családi kasszát,nem vagyok költekezős,egyre több a kiadásunk a bevételünk pedig nem nő.A férjemnek egyre nagyobbak az igényei amik ha nincsenek kielégitve akkor a sírba kergeti az embert.Én nagyon szeretem Őt és a gyerekei is de amikor rájön az ötperc akkor elviselhetetlen.Már mondtam nkei hogy csinálja az egészet Ő de arra nem hajlandó.Puffog,durrog.Ez kb havonta 2x 3x rájön a drágámra.Azért még igyekszem tartani magam,próbálok változtatni dolgokon hátha könnyebb lesz a helyzetünk.a kedves válaszolónak pedig üzenem hogy ha van 200 ft-ja és 300-ba kerül 1 kg kenyér akkor nem fogja tudni megvenni.(azért éltem a példával hátha nehéz a felfogásod!)
2010. jan. 11. 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindig a vezető felel a csapatért. Tudni kell keménykézzel irányítani és kibírni egy kis duzzogást egy jó döntésért.
2010. jan. 11. 17:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz nagyon találó.Valóban Én(illetve Mi)felelek a családért ,a gyerekekért,és pontosan ezért várnám el a támogatást(tudod jóban rosszban)és nem azt hogy mindig hibáztasson.Bezzeg mikor minden hepi akkor nem szól semmiért,akkor fülig száj.
2010. jan. 11. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Gyereket sem úgy kell nevelni, hogy elkényezteted, mert nem bírod ki a hisztit.
2010. jan. 11. 18:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez is igaz és nem is ezen az elven vagyok!
2010. jan. 11. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!