Miért hibáztat mindig mindenért engem?
Figyelt kérdés
Én vagyok itthon pl a kasszás,meg úgy általában mindent én vezetek,intézek.és ha pl valamire nem jut adott hónapban vagy éppen nem tudok feladni egy csekket akkor az az én hibám.Ha valami elromlik és nincsen rá keret hogy megjavíttatsuk az is az én hibám.Pedig magamra évek óta egy fillért sem költök.Kezdek belefáradni hogy minden teher az én vállamon van.2010. jan. 11. 13:44
11/11 anonim válasza:
Egy férfi is lehet gyerekes. Esetleg le is mondhatsz, a saját ügyeidet rendben tarthatod, a többi családtag meg csináljon a saját részével, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!