Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, várjátok már az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, várjátok már az első szopást?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 23:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálam érdekes volt ez a dolog, egy jó kapcsolatban volt először (még most is benne vagyok), nagyon féltem, mikor nem volt barátom egyenesen undorodtam. Aztán elmondtam minden félelmemet a barátomnak, megnyugtatott, tudtam hogy akkor is én leszek neki a minden ha nem fog tetszeni vagy ilyesmi, és megtettem...érdekes hogy önbizalmam volt:)
2011. márc. 8. 20:28
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem várom és soha nem is fogom... Maximálisan boldog kapcsolatban élek 3 éve és nagyon jól megvagyunk nélküle.
2011. márc. 8. 20:29
 23/28 anonim ***** válasza:
91%

Én még nem szoptam, de áááh nagyon jó lehet ..

Várom már nagyon..

L

2011. márc. 8. 21:37
 24/28 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon várom már, hogy a mellemre tehessem a kisbabám.
2011. márc. 8. 23:30
 25/28 anonim ***** válasza:

En a ferfit vartam!Azt A FERFIT,aki oszinten szeret es akit viszont szerethetek.Azt Ferfit,aki ha hozzam er,libaboros leszek..Aki ha ramnez,belepirulok..Akinek minden boldogsagot megadhatok..Igen,meg azt is,amire te vagysz annyira..

Es megtalaltam!:)Hozza mentem felesegul!

Javaslat:Ne egy farkat keress,keresd a gazdajat!Erzelmek nelkul egy szopas,semmit nem jelent..Kb. annyit,mintha meginnal egy pohar vizet!DE HA SZERETED is a farok gazdajat,es o viszont szeret,csodakat eltek at ketten!

2011. márc. 9. 01:36
 26/28 anonim ***** válasza:
buliban wc idegen hejes pasi óriás f*sz aztán anális :)
2011. márc. 14. 21:41
 27/28 anonim válasza:
Én egyenesen félek tőle mert nem tudom milyen és hát a partnerem azt mondta ha Ő ad akkor adjak én is! Én adnék csak félek tőle! Tudnátok nekem tanácsot adni hogy vegyem rá magam hogy neki is jó legyen?
2011. jún. 30. 22:52
 28/28 anonim ***** válasza:
én sem szoptam még. félek, hogy nem leszek elég jó. :/ eddig undorodtam még a gondolatától is, de amióta szerelmes vagyok megváltozott a véleményem. már szeretném ..csak nincs elég önbizalmam..se tapasztalatom :/ de azért nem fogok leszopni senkit, hogy gyakorlottabb legyek o.O
2011. szept. 6. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!