Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, várjátok már az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, várjátok már az első szopást?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 23:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
utolsó, egyébként én is így voltam vele. nekem a szopás nagyobb dolog volt, mint maga a szex.
2011. márc. 6. 20:50
 12/28 anonim ***** válasza:
én nem várom,és ha oda fogok jutni, tuti vihogni fogok mint egy hülye, mert majd nem tudok mit kezdeni a helyzettel, meg hogy szerencsétlen gyere áll és vár...inkább arra várok, hogy kinyaljanak.amúgy nem vagyok komolytalan, de ez mégis milyen kérdés?
2011. márc. 7. 10:47
 13/28 anonim válasza:
20%
én soha senki farkát be nem kapom.egyszerűen ondorító szerintem..ottvan nekik arra a két szép kezük.
2011. márc. 8. 19:08
 14/28 anonim válasza:
én várom, biztos jó lehet :D
2011. márc. 8. 19:18
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én régen úgy álltam hozzá hogy gusztustalan és soha nem fogom csinálni! De egyszer kipróbáltam és mivel láttam és éreztem hogy a barátomnak ez jó és örül neki így csinálom sőt nagyon szeretem csinálni! Meg ha belegondolok a partnerem is kinyal engem és az nem gusztustalan? Mert valamit valamiért! 18/L
2011. márc. 8. 19:37
 16/28 anonim válasza:
100%
Utolsóval egyet értek."valamit valamiért" Bár én nem várom el a lánytól, viszont én megadok mindent amit tudok. F
2011. márc. 8. 19:48
 17/28 anonim ***** válasza:
29%

Ja, kinyalni egy nyálkás puncit szerintem sokkal gusztustalanabb... Az más kérdés hogy élvezem, de ha belegondolok ezt csak a hormonok teszik velem. ha objektívan nézek egy puncit sokkal rondább mint egy farok de mégis vonzónak találom és megveszek érte..

25/F

2011. márc. 8. 20:03
 18/28 Ixdecske ***** válasza:
100%
Én tulajdonképp annyira nem várom csak azt a részét hogy remélem nagy örömet fogok vele okozni a barátomnak:)
2011. márc. 8. 20:06
 19/28 anonim ***** válasza:
Amúgy aki azt mondta manapság elvárás az kicsit téved. Már az ókorban is voltak akik művelték gondolom prostituáltak, vagy más hölgyek is. Mivel akkor még nem volt gyakorikérdések tér ahol feltehették volna a kérdéseiket ezért nem tudni mennyire volt elvárás korábban. És nem értem mire ez a nagy para. Nem várta el egy barátnőm se hogy csináljam, azért csináltam mert örömet akartam okozni neki. A szex része lehet! Ismétlem lehet, de nem kötelező.
2011. márc. 8. 20:10
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy érdekes dolog. Én biszex vagy, eddig jórészt a lányok felé húztam, így ezek egy jó ideig nem is gondolkodtam. Aztán amint hiphop barátom lett, elkezdtem parázni tőle, bár vártam. Meg hát ugye engem addig nem kényeztethet senki, amíg én "le nem tudtam" az én részemet:D mindig is előbbre tartottam a partnereim élvezetét a sajátoménál... és hát még az a mákom, hogy a srác kivárta az 5 hónapot, mire lett rá gusztusom... nem vártam egyáltalán, nem is hozott lázba, viszont nem tudom, miért féltem tőle. Ugyanaz volt a tapasztalatom, mint a lányoknál, tehát annyi, hogy ettől se kellett volna tartanom, mert annyira ösztönlény vagyok szex közben, hogy mindent csak úgy random csinálok, és általában elég jól.:D:D

Szóval nem vártam, de nem volt kellemetlen érzés az első:D

17L

2011. márc. 8. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!