Anyukák, akik második babátokat várjátok és az első gyerkőc is még kicsi, hogy bírjátok?
Az én kislányom most 1 éves, 20 hetes vagyok....még jól bírom csak néha össze jön minden :)) ha hisztizik akkor elég nehéz....
A férjem is egész nap dolgozik (most pl egy hétig itthon sem lesz)....szerintem igazán nehéz akkor lesz ha a pici is megérkezik:))
Hány hetes vagy?
Nálunk hasonló a helyzet, apa max. vasárnap van itthon.
Hulla fáradt vagyok, tiszta ideg. Sosem voltam ennyire feszült, ideges, mint mostanában.
Azt hittem tudom élvezni a várrandóságot, de sajnos a hormonjaim felborultak.
35. hetes kismama 25 hónapos kisfiú
2. vagyok.
Szerintem ezzel a 2 évvel van a baj.
1,5 évesen nem volt ilyen a fiam.
Egész nap karattyol, rohangál, sivítva kiabál, mindenre mi-mi-miért-miért, akaratos, nehéz természet.
Én ezt másodszor csinálom végig. Ötödik babámat várom, és a nagyok között van egy 1 év korkülönbséges párosom. Most a kicsi másfél éves, 23 hós korára jön a tesó. Lehet, hogy a rutin is segít, de én nagyon jól bírom, sőt a nagyoknál is jól bírtam. Hozzá kell tennem, hogy az összes terhességem nagyon könnyű volt, mindenféle kellemetlen tünet, vagy különösebb fáradékonyság nélkül.
Mondhatod most azt, hogy a nagyobbakkal könnyebb. Tényleg így van, meg hát segítenek is, de egy nagykamasszal, 2 kiskamasszal és egy tipegővel is van bőven tennivaló.
Azt hiszem, sokszor hozzáállás kérdése az egész. Egyszerűen nem hagyom magam kikészülni holmi rendetlenségen, halomban álló mosogatnivalón, veszekedő gyerekeken. Elsimítom, amit muszáj, a többi meg várhat, amíg rá kerül a sor.
Fura, én egész jól bírom. Nekem nincs segítségem, és nem is hiányzik. Sőt, még minden nap én vigyázok a nővérem fiaira, megyek értük oviba, suliba. 26 hetes vagyok, a lányom novemberben volt 2 éves.
Úgyhogy nem könnyű vele, igazán egy hisztis, akaratos kislány.
2. vagyok. 32. hétig nekem sem volt gondom, most, hogy hatalmas a hasam, éjjel félóránként pisilek, nem tudok aludni, nagyon fárasztó így.
Bennem van a félsz, hogy mi lesz a fiammal, amíg kórházban leszek, mert anyás, félek, hogy minden rendben legyen.
Szia Utolsó!
Kezdd el már most lepasszolni annak, aki vigyázni fog rá néhány órára, 1-1 éjszakára, hogy ne kösse ezt össze a tesó születésével. Hasznos az is, ha nem elviszik, amíg kórházban vagy, hanem nálatok vigyáz rá mondjuk a nagyi.
nálunk is így van. az apja dolgozik, a nagymama távol, havonta -kéthavonta jön 2 napra. leszámítva hogy dög fáradt vagyok (bár ez a napokban kezdett múlni)m eg sokszor émelygek hányingerem van, jól bírom. szerencsére már alszik éjjel a kislányom. (2 éves volt decemberben).
én is attól félek, hogy mi lesz majd ha megyek szülni, mert pl a nappali esti elalvás az eddig mindig velem volt, az apja kihúzta magát ez alól (is). és nagyon anyás a kislnyom, félek, nehogy megharagudjon rám, vagy valami a pár nap alatt amit bent töltök. (bár ez még odébb van, mert csak most töltöm a 10. hetet).
huhúúú gondoltam kiírok egy ilyen kérdést, de már nem kell :)
23 éves, 30 hetes terhes és majdnem 3 éves kisfiú anyukája vagyok. A férjem hajnali 4kor megy dolgozni vidékre és este 7re ér haza. A nagyszülők viszonylag közel fizikailag, de lelkileg nem annyira, a kéretlen tanácsokat nehezen viselve inkább magamra hagyatkozom, ritkán "passzolom" le a nagyfiam. Ő is anyás, hisztis, dacos, rossz alvó és rossz evő. Én keményedek az elejétől kezdve, a szexet nem bírom pedig hiányzik, nagyon vizesedek, fáj a derekam...vááá. :) Szerintem ha van féltékenység, ha nem, mindenképp sokkal jobb lesz miután megszületik, de ezen a szoptatás (éjjel) dolgon én is sokat agyalok (a nagyfiú is 2x ébred még éjjel és nem alszik el magától)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!