Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, akik második babátoka...

Anyukák, akik második babátokat várjátok és az első gyerkőc is még kicsi, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
A mi estünkben sajnos nem sok segítségre számíthatunk, a nagyszülők távol élnek,a kisfiam lassan 2éves,apa szinte mindig dolgozik (reggel megy és késő este jön haza),heti 2 jó estben 3 napot van itthon.A nagymama jó ha havonta 1-2nap eljön,a fiam nincs is el velük,csak ha mi is ott vagyunk.Ráadásul annyira anyás,hogy ha éjszaka felébred és apa megy oda hozzá őt automatikusan ellöki,nekem kell odamenni hozzá.sokszor ott is kell mellette aludjak.Mondanom sem kell,hogy mennyire kivagyok.Azok akik esetleg hasonló cipőben járnak,hogy bírjátok?
2011. febr. 4. 14:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy ilyen sokan írtatok, ezek szerint ez egy "népbetegség" :)Igazából én még nagyon az elején vagyok,majd most megyek még csak dokihoz,kíváncsi voltam,ki hogy bírja.
2011. febr. 4. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!