Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tul szexmäniäs a pärom! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul szexmäniäs a pärom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 eve es 4 honapja vagyok együt a pärommal es meg mindig majd nem minden nap egy heten 6-szor le akar velem feküdni?

Szerintetek miert akarvelem enyi idö utän meg lefeküdni ilyen sokszor!Szerintetek mitöl van es mit tegyek hogy ne keljen vele ilyen sokszor lefeküdnöm?

2011. febr. 19. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ne borotválkozz, ne fürödj, szedj össze nemi betegségeket.előbb-utóbb elmegy tőled a kedve
2011. febr. 20. 01:39
 12/13 anonim válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:34

vagyok.

Csak a sex miatt szerintem kár lenne szakítani ha egyébként szeretitek egymás és minden más klappol.

Nekem is több a sexuális igényem mint a barátnőmnek volt. Eleve a pasiknak általában nagyobb az igényük (főleg 21 évesen, amikor életük legaktívabb sexuális szakaszában vannak). Ráadásul van egy olyan dolog is, hogyha nagyon kívánja a pasi a nőt, de a nő nem adja meg neki, akkor a pasi mégjobban akarja, és előbb utóbb annyira kívánja már a sexet hogy majd bele őrül... Ez ilyen "bepörgős dolog", és szerintem a lényeg pont az, hogy nem szabad hagyni, hogy a pasi idáig eljusson.

Ha nincs kedved sexelni vele két dolgot tehetsz:

- könnyítesz rajta: szexis ruhát veszel, vetkőzöl neki egy kicsit, majd orálisan, vagy kivered neki. Tudom hogy a nőknek ez nem túl romantikus, sőt talán úgy érezhetitek hogy megalázó, de ha tetszik ha nem, egy pasinak vannak igényei. És ügye mindannyian ismerjük a mondást, hogy egy pasinak minden X-edik másodpercben csak a sexen jár az esze... Szóval ha Te nem teszed meg neki, vagy magának fogja, vagy ne adj isten más nő (sokan pl. ezért járnak k*vázni. Nem akarnak szakítani, mert szeretik a nőt, de a sexet nem lehet elfojtani huzamosabb ideig (itt azért ilyen hetekre, hónapokra gondolok nem 1-2 napra))

- mint azt az előző kommentemben is írtam: lenyugtatod. Odabújsz hozzá, simogatod a fejét, puszilgatod, úgy viselkedsz vele, mintha valami miatt nagyon szomorú vagy depis lenne és meg kéne vigasztalnod. Szépen, nyugodt hangon beszélsz vele, kicsit anyukásan állsz hozzá. A kezeid lefogod, arcodra teszed, ölelgeted. Persze ő harcolni fog ez ellen, vagy sexuális előjátéknak is felfoghatja, a Te dolgod hogy ezt úgy csináld hogy ne sexuális közeledésként értelmezze, hanem szeretettel teljes nyugtatásként. De egy anyukának nem hinném hogy ezt túl kéne magyaráznom.

Nálam ez működött. Persze ezzel sincs megoldva a sex hiány pótlása hetekre, de 1-2 napot azért még ki lehet így húzni. 21 évesen pedig a pasiknak 2-3 naponta már mindenképpen meg kell adni a sexet, és normális esetben 2-3 naponta már Te is kívánod. Ja még egy: amikor ez a lenyugtatós sztori van, olyan ruhát vegyél fel, ami minél inkább lehangoló, javaslom pl. a nagymama otthonkáját vagy valami ilyesmit.

2011. febr. 20. 08:44
 13/13 anonim ***** válasza:

21 éves vagy és nem érzed azt h ez a normális? a heti 6 rohadt messze van a szexmániától!

örülj neki h még mindig kíván...

22/L

2011. febr. 20. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!