Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tul szexmäniäs a pärom! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul szexmäniäs a pärom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 eve es 4 honapja vagyok együt a pärommal es meg mindig majd nem minden nap egy heten 6-szor le akar velem feküdni?

Szerintetek miert akarvelem enyi idö utän meg lefeküdni ilyen sokszor!Szerintetek mitöl van es mit tegyek hogy ne keljen vele ilyen sokszor lefeküdnöm?

2011. febr. 19. 18:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szakíts vele és többet nem kell vele lefeküdnöd
2011. febr. 19. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
vannak szükségletei, ez még nem szexmánia
2011. febr. 19. 18:30
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Heti 6 szexmánia? 1 év után? Még a napi 6 sem.
2011. febr. 19. 18:31
 4/13 anonim válasza:

attól függ hogy hány évesek vagytok, de ez szerintem tök normális... főleg a 17-30 közötti életkorban...

Egyrészt ez jó hogy le akar feküdni veled, mert azt jelenti hogy tetszel neki. Ha nő vagy, akkor vannak módszerek amivel le lehet nyugtatni egy pasit, hát használd ezeket. Én pasi vagyok, és az exem le tudott nyugtatni amikor nagyon ki voltam és kívántam (és itt nem a kiverésre gondolok...).

Életkort és nemet azért írhatnál.

2011. febr. 19. 18:34
 5/13 A kérdező kommentje:
21 eves vagyok es nö!
2011. febr. 19. 18:36
 6/13 anonim ***** válasza:
ha most nem akarod, akkor 10 év múlva mit akarsz? Majd 1/hó mennyiséget? Ez van. Szakítsatok, mert félre fog LÉPNI
2011. febr. 19. 18:52
 7/13 anonim ***** válasza:

szakítson?!..más azért rinyál,hogy a párja nemakar lefekünni vele és nem kívánja mint régen.szerintem örvendhetsz,hogy ugyanúgy kíván ennyi idő után is...

már mindenen fennkell akadni.xD

2011. febr. 19. 19:09
 8/13 anonim ***** válasza:
igen szakítson, mert nem illenek össze. A pasi félrelép, ha otthon nem kapja meg amit akar. Idő kérdése. Úgy pedig keserű lesz a leányzó szájaíze, és el is pazarolt x évet. Meg lehet ezt kultúráltan is oldani.
2011. febr. 19. 19:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem szakitok vele mert mär van egy 4 honapos közös kisfiunk es szeretjük egymäst!De neha ugy erzem hogy csak a szex miat kellek neki es azert irtam ezt a kerdest hogy hogyan tudnäm ezt näla csilapitani?
2011. febr. 19. 19:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Ismerős a kérdés.. az a lényeg sztem h mindig jó kedvvel állj neki, mert az a barátodnak is nagyon rosszul esik ha látja rajtad hogy te nem élvezed..

Ez ellen nem tudsz mit tenni!!

ha szereted igy fogadd el :)

2011. febr. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!