Miért nem akarja a pärom hogy talälkozzam a volt
barätnöjével meg a fiäval?
Figyelt kérdés
nekünk 2 éves a fiunk.a mäsik fia 5 lassan.különmentek mär akkor amikor a kicsi született,de pärom nagyon jo apa,imädja a mäsik gyerekét is,pedig csak 3 hetente läthatja,ugy hogy ott van a volt barätnö is..multkor elvitte a fiamat is a talälkära,jol érezték magukat.,engem persze itthon megevett a fene,hiszen nem a mäsik gyerekkel van bajom,hanem az én fiam ne programozzon a volt barätnöjével mint egy szép csaläd szombat délutän.de szerintem ez érthetö.most mondta a pärom hogy holnap talälkozik a kisfiuval megint,és a volt barätnöje mondta mennek ällatparkba,menjen velünk a fiam is.mär bocsänat..de érdekes modon én vagyok a szemét mert nem negedem.jöjjön nyugodtan a mäsik kisfiu ide,hogy végre megismerjem ennyi év utän.nem?mondtam a päromnak hogy ha a fiamat szivesen lätjäk ilyen programokon a kisfiäval meg a volt barätnöjével,miért ne mehetnék én is?nem adott vàlaszt,csak azt hogy nem.rosszul esett nagyon.de multkor megbeszéltük hogy egyszer elmehet a kisfiam velük,de itthon sirtam aznap,rossz volt a tudat hogy a volt barätnövel programoznak mint egy ki szép csaläd..és ott van a fiam is.mondtam hogy több ilyen nem lesz,és nyugodtan jöjjön a kisfiu ide,kiväncsi vagyok rä énis.a nö egyenlöre nem engedte.a pärom meg nem akarja hogy énis menjek holnap.de ha meg a fiam mehet ..én miéRt ne mehetnék?bevallom hülyén érzem magam,és szomoru vagyok ezmiatt
2009. júl. 10. 15:34
1/8 anonim válasza:
Elég fura a helyzet.
A helyedben én is menni szeretnék. A pároddal kellene ezt megbeszéled, ne engedd el addig, amíg nem válaszol, hogy miért nem találkozhattok. Gondolod, hogy van valami közöttük?
A volt barátnő miért nem engedi el hozzátok a kisgyerekét?
2009. júl. 10. 15:39
2/8 anonim válasza:
Én nem engedném el az én fiamat,ha a másik gyerek nem jöhet hozzánk!!!!Ő nem meri rádbízni,vagy nem akarja rádbízni az ő fiát,de te engedd el,bízd rá?A túrót.Ne engedd.Jöjjön az a kisfiú el hozzátok,vagy jöjjön egyszer az anyjával,nézzék meg hogy éltek,milyen vagy,hátha azután elengedi majd,de addig ne engedd el a fiad!!!!Mi lesz ha később esetleg felhasználja ellened?Ne adj isten!!!
2009. júl. 10. 16:16
3/8 anonim válasza:
én nem engedném el a fiamat, ha ő se engedi el hozzátok a fiát - elvárja, hogy te rábízd a fiadat, de ő nem meri rádbízni az övét? mire föl?
2009. júl. 10. 16:37
4/8 A kérdező kommentje:
igazatok van,de a pärom szemébe most én vagyok a szemét:(,mert nem engedem el megint a fiamat.mär bocsänat de a ö fia a mäsik nagyobb és inkäbb neki kéne jönnie,minthogy az én 2 éves fiamat cipelgesse:S.
nincs köztük semmi ez biztos.a csjanak évekota van pasija,és most szült..2 honapja kb.
2009. júl. 10. 16:53
5/8 anonim válasza:
Ülj le vele, hátha meg tudod értelmesen beszélni, mert ez így nem jó.
Mondd el neki, hogy te is szeretnél a saját fiaddal elmenni állatparkba, ide-oda, hisz a tiéd is a gyerek!!!
Kérd meg, hogy ne csak a ti fiatok menjen el, hanem jöjjön oda a másik fiú is. Szerintem vagytok már elég felnőttek, hogy egy volt barátnő/feleség ne zavarjon be köztetek, főleg, ha nem ellenséges a viszony vele.
Két pár közé is csak akkor lehet befurakodni, ha van ott már egy kis rés.
2009. júl. 10. 16:58
6/8 anonim válasza:
Te már ezt a kérdést feltetted ide.
Már megbocsáss,de milyen egy kapcsolat a tiétek??Nekem az az érzésem azt sem tudod kivel élsz.2 éves a közös gyereketek,a párodé 5,és Te még csak nem is ismered a gyerekét?Hát ebben hibás vagy Te magad is,ezt hogy hagyhattad eddig?.Az anyósodékat és a férjed rokonait sem ismered talán?Ez eléggé fura helyzet.Miért nem az otthonotokba viszi láthatásra a gyereket?Eddig hogy oldotta meg a láthatásait?És ha programot szervez a férjed Te miért nem mehetsz velük?És az ex oda miért megy?Neked lenne a férjed mellett a helyed nem neki.Az én gyerekemet ebben a helyzetben egyszer sem vitte volna el az tuti.De mondjuk nem is élnék együtt így valakivel akiről még ennyit sem tudok ki a gyereke.
Ne haragudj,hogy ezt írom,de szerintem hülyére vesz téged a párod.
2009. júl. 10. 16:59
7/8 A kérdező kommentje:
utolsonak: a pärom anyja sem läthatta még a kicsit cska egyszer amikor megszültetett.külföldön lakunk,itteni a pärom,nem a férjem.se kutyäm itt se macskäm,csak a pärom van itt nekem meg a fiam.ismerem a promat jol,de a mösik fiät még nem lättam sosem.de ezen kivül jo a kapcsolatunk amugy.én elnegedtem multkor mert nem akartam az a gonosz nö lenni mint a volt pärja,aki odasem adja neki a gyereket külön az apjänak,pedig imädja a kicsit az apuka.nagyon is!borzalmas egy nö lehet amiböl igy lejött nekem ez..nem akartam rä hasnolitani hogy nem engedtem volna el legaläbb egyszer a fiamat.elengedtem de a pärom és a fiam miatt,én meg örlödtem otthon.a pärom majdnem sirt hogy szeretné ha a 2 fiöt együtt lätnä jätszani stb.ezert engedtem el mert örömet okoztam vele neki nagyon,magamnak meg bänatot..de ez mär mellékes.
2009. júl. 10. 17:08
8/8 A kérdező kommentje:
ja..és a nö nem engedi hogy a pärom lakäsäba jöjjön a gyerek.nem éRtem..
régen sem amikor még nem voltunk együtt..akkor is ez a szituäcio ment mindig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.