Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan vehetném észre, hogy a volt pärom szeret-e még? Mihez tartsam magam? Mire figyeljek? Hogyan közelithet, milyen ürüggyel? Hogyan vegyem észre hogy van-e per -pill barätnöje?
Tanacs az van eleg. Meg lehet kerdezni, de en soha nem tudtam ilyesmit kerdezni egyik baratomtol se. Nagyon megalazonak tunt. Max, ha lattam, hogy bizonytalan a helyzet kerestem mast, csak per heccbol. Aztan vagy bejott a csel, vagy nem. Sajnos mindennek az eg vilagon ket lapja van.
Egyszeru mod, hogy eszrevedd, ha valami van, hogy maskepp viselkedik, mint eddig. Nem keres, nem hiv, vagy mindig problemak vannak...
Tudom nagyon nehez barmit donteni, de ha valamit dontottel, akkor ahhoz tartsd magad, amig az ellenkezoje be nem bizonyul. HA tenyleg szeret, akkot tuzon-vizen atmegy erted. Ha meg nem, akkor soha ne sajnald, hogy mit veszitettel, akarhogyan fajna is. Mert ha most akadekoskodik, akkor kesobb se fog javulni. Sajnos kutyabol nem lesz szalonna, es ez altalaban igy van az eletben.
Ahogy mi a nok a talpig ferfiakat kedveljuk, ugy a ferfiak a talpig noket kedvelik.
Egyszerunek vagy hulyesegnek tunik, de erdemes megtanulni udvaroltatni.
Es egy utolso gondolat: aki latja konnyeidet, az nem erdemel meg teged, mert aki megerdemelne a konnyeidet, az nem engedi, hogy konnyezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!