Sógornő kérdés. Mire figyeljek?
Sógornőt kaptam. Én akkor már terhes voltam, mikor a tesómmal összejött. Lehet, nem akart lemaradni, de már az első hónapban, ahogy megismerte, terhes lett.
Neketek milyen tapasztalataitok vannak e téren?
Mire figyeljek, stb? Hogy elehet egy sógornővel kijönni?
Első hónapban terhes lett, ahogy megismerte tesódat? Jéééézusom!
Amúgy semmi extra, miért kéne hozzá külön használati utasítás? 2 ember vagy jól kijön egymással, vagy nem! Miért neked kéne alkalmazkodni, vagy megfelelni?
Miért, milyen tökéletes, utánozandó szupernő-etalon vagy, hogy egy idegen nő csak azért akar gyorsan szülni egy szinte még számára idegen férfitől, mert te éppen terhes vagy?
Egyébként a sógornők is emberek és ebből következően emberi tulajdonságaik vannak, amik vagy szimpik neked és jól kijöttök majd, vagy unszimpik és nem jöttök majd jól ki. De az is lehet, hogy te nem vagy szimpatikus neki, mert ilyeneket gondolsz és írkálsz róla. Mindenesetre jó emberismerő lehetsz nagy empatikus készséggel, hogy egy hónap felszines ismeretség után tudod, hogy ki mit miért tesz.
Egyébként nincsenek olyan tulajdonságok amik csak a sógornőkre jellemzőek, és nem minden sógornőnek kizárólag ezek a sógornői tulajdonságai vannak. Akkor teljesen egyforma lenne veled, mert neki meg te vagy a sógornője, sőt még velem is mert én is sógornője vagyok valakinek.
lehet nem az első hónapban lett terhes a nő, csak te nem tudtál róla, hogy már hónapok óta együtt vannak
arról nem is beszélve, ha a bátyád húzott volna gumit a farkincájára, nem sok esélye lett volna a csajnak teherbe esni ;)
Kár, hogy így alakult. Bármennyire szerelmesek, a gyermekvállalás elég korai szerintem. Rendes vagy, h ennek ellenére még azon gondolkozol, hogy hogyan lehetnétek jóban...
Egyelőre annyit, hogyha rosszindulatú veled, akkor állj ki magadért. Ha kedves, te is legyél vele az. Majd pár év alatt kiismered és tudni fogod, hogy hogyan kell vele "bánni".
Bár valószínű érdekember, ha ilyen hamar terhes lett és meg is szüli, úgyhogy vigyázz vele. Ha együtt marad tesóddal, ha külön lesznek x év múlva, sajna a terhességgel egy örökké tartó kapcsolat pecsételődött meg... Nem árt jóban lenni vele, de ez később alakul ki, mikor megismerted, h milyen ő valójában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!