Holnap veszem meg életem első alapozóját! Tudtok tippeket adni mire figyeljek? Pár kérdés lennt.
1.Honnan ismerem fel a hidratáló alapozót?Mert kissé száraz a bőröm.
2.És nem utolsó sorban olyan kellene,ami nem tűnik úgy,hogy vastag réteg van a bőrömön(nincs szükségem nagy fedésre).És főként nyárra venném,nem mindennapos használatra,csak ha előbújik 1-2 bőrhiba.A nagy melegben nem folyik le az alapozó?
3.Melyiket márkát ajánljátok ezek közül:Astor,Loreal,Manhattan,Maybelinne,Max factor
Köszönöm!
Nem festem magam, csak nagyon-nagyon ritkán (évi egy max. két alkalom) utóbbi években egyáltalán. De annyit tudok segíteni, -bár nem kérdeztél rá, lehet azért, mert tudod-, hogy egy árnyalattal vegyél csak sötétebbet, mint alapból a bőröd színe.
Ami nekem régen volt alapozóm az lehet rossz minőség volt, de a fehér ingem gallérját pl. egy kicsit összekente a nyári nagy melegben.
szia, én is csak olykor a bőrhibákra használok alapozót, de arra figyelj, hogy ne! a kezeden nézd az árnyalatot, hanem a homlokodra kenj egy picit a tester-ből, én már 2X rossz árnyalatút vettem, mert a kézfejemen próbáltam. Tehát a homlokodra kenj egy keveset!
száraz bőrre jó a folyékony alapozó, vagy a hab állagú, a stifteset meg se próbáld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!