Sógornő kérdés. Mire figyeljek?
Sógornőt kaptam. Én akkor már terhes voltam, mikor a tesómmal összejött. Lehet, nem akart lemaradni, de már az első hónapban, ahogy megismerte, terhes lett.
Neketek milyen tapasztalataitok vannak e téren?
Mire figyeljek, stb? Hogy elehet egy sógornővel kijönni?
ja, véletlen gyerek... Tesóm volt barátnője elvetette amikor terhes lett, ez volt az ő nagy bánata, nagyon szereti a gyerekeket, és sajátot is nagyon szeretett volna. Ezt elmesélte a csajnak is, aki tudta, hogy nem rakná lapátra, ha terhes lenne. De ő tudja.
Azt, hogy miért kellene rivalizálni, nem tudom én sem. De tegnap is elkezte, hogy pl. az ő gyerekük tuti nagyobb lesz, mint a mienk, ha megszületik, miután apukám a pici hurkás lábait dícsérte. És én nem akarok elmenni mellette, meg találkozást sem tudom elkerülni, nem is akarom.
Ha nem érted a gondomat, akkor minek írsz? Ha valamit nem értek, nem szólok hozzá.
A kérdés továbbra is: másoknak milyen a kapcsolata a sógornővel? ha voltak /esetleg hasonló/ gondok, hogyan oldották meg? Nem szeretnék tesómmal rosszban lenni! Csak valahogy olyan ellenérzéseim vannak. Lehet, csak azért akar rivalizálni, hogy ő is... mert még úgy érzi, nem fogadtuk el teljesen? Szerintem igen, de hát miunden szubjektív. Próbáljak barátkozni vele? Azaz kicsit közelebb kerülni? Vagy maradjon így minden, beszélgetés szintjén, aztán majd rájön, hogy felesleges amit csinál?
Nekem is van sógornőm. Vagy 3 évig nem is láttam, nem is beszéltem vele, mert eléggé messze laktam a családomtól. Aztán az öcsém egy látogatása előtt megkérdezte, hogy nem lesz baj, ha hozza magával a leányzót is? Különösebben nem érdekelt a dolog, hozd mondtam neki. elhozta. Fényképen már láttam, és mivel olyan plázacica kinézete van, felkészültem rá, hogy egy beképzelt, öntelt liba lesz. Szerencsére kellemesen csalódtam benne, és azóta is napi szinten beszélgetünk neten keresztül. Vele tartottam a kapcsolatot a legjobban a családból, pedig csupán 1x-2x jártunk egymásnál. Ugyanis attól kezdve, mivel ők laktak a "központi helyen", hozzájuk mentünk, ha hazalátogattunk. Onnan könnyen eljutottunk a másik 2 testvéremhez is, és anyukámhoz is.
Szóval szerintem nincs rá recept, hogy viselkedj, ez a hozzáállás, amit te itt produkálsz, teljesen felesleges.
Ahhoz meg, hogy teherbe essen valaki, általában 2 ember kell, tehát az öcséd is benne volt vastagon. Átvitt értelemben is, és szó szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!