Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet sex nélkül élni hosszú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet sex nélkül élni hosszú távon? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok szerintetek lehet szex nélkül élni hosszú távon?

nagyon szeretem a párom és nem tudom teljesen el vagy keseredve, hogy emiatt lesz vége mindennek..

Minden egyes alkalommal amikor együtt voltunk begyulladt a hüvelye és csak egy 10 napos kúra után jön rendbe ezt már eljátszottuk párszor volt már nődokinál mindig és ő azt tanácsolta csináljuk óvatosabban.

Nah most nem is voltunk együtt csak egy kicsit óvatosan megújjaztam erre megint begyulladt szegénykém..:(

Ezek után eldöntöttem, hogy ezek után nem fogok hozzá érni csak szájjal (eddig ebből nem volt baj sose).

De nem tudom, hogy fogom bírni szeretem nagyon de félek hogy ingerült leszek és emiatt elkezdünk veszekedni és vége lesz nagyon nem szeretném én úgy érzem hogy ő az igazi, dea jó isten nagyon nem így gondolja..:(

2011. febr. 15. 18:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha csak a száddal tudod kielégíteni, és akkor nincs gond, ugyanúgy kielégíthet ő is téged, vagyis lehet nem lesz szex, de lesz helyette más, ami szintén jó tud lenni. Bár is addig, amíg ez a problémája nem oldódik meg.
2011. febr. 19. 14:21
 12/18 HákszésHeksz válasza:
25%
Hát általában 20 évente szeretkezni kell, különben sajnos meghalsz :(
2011. febr. 19. 14:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát igen utolsó előtti pontosan ezt tesszük jelenleg.
2011. febr. 19. 14:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy urológust te is bátran meglátogadhatsz. Már csak biztos ami biztos és a saját érdekedben is. Hiszen önhibádon kívül is elkaphatsz egy-egy betegséget.

Egyébbként lehet. Jó nem teljesen olyan de a távkapcsolatok is ki tudnak tartani. Sőt! Van amelyik még erősebb is lesz. Igaz az ellenkezője a gyakoribb.

Annó az én szüleimnek például jót tett egy átmeneti (1év) távkapcsolat. Jó, persze ők már hosszú ideje együtt voltak elötte.

24/F

2011. febr. 19. 14:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Lehet ,de nagyon sok tudód állítja hogy olyan hormonokat szabadítanak fel amik elengedhetetlenek a hosszú élethez ;)
2011. febr. 19. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hiszen az evolúció részéről elég nagy bukás lenne, ha nem lenn elengedhetetlen.

Én mondjuk a pszichológiai részéhez jobban értek, de olyan szempontból is elengedhetetlen a rendszeres szex a tökéletes mentális egészséghez. (Mondjuk ilyesmi nem létezik, de minek rontanánk a helyzeten. :D)

2011. febr. 19. 15:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást, kibírjátok. Ne veszekedj emiatt a lánnyal,nem tehet róla,és neki is rossz ez az egész.

Menjetek másik orvoshoz. Próbáljatok természetgyógyászt is (mármint nem kuruzslót, hanem rendes orvos-természetgyógyászt!) Ha próbálkoztok a szexszel, higiéniára nagyon vigyázzatok, közvetlenül előtte tusoljatok le mindketten.

2011. febr. 19. 15:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Fenntartom a véleményem: amíg te nem voltál orvosnál nem tudhatod nem fertőzöd-e te vissza, akárhogy. Szóval ahelyett, hogy itt siránkozol, vegyél erőt magadon és menj el te is orvoshoz, alapos kivizsgálás. Az sem kizárt, hogy bármelyikőtök immunrendszerével is problémák vannak... A barátnődnek valószínű a természetes hüvelyflórája egyenlő a nullával, azt is helyre kell állítani, emellett fontos a vitaminok, higiénia, stb.
2011. febr. 19. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!