Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet hosszú távon párkapcsolat jó szex nélkül?
Nekem is a nem lett volna a válaszom. Akármilyen közhely, de a jó kapcsolat egyik alapja a jó szex.
de ha a párnak épp így is megfelel, akkor lehet, addig, míg egyik mást nem akar.
Normál kapcsolat nem működik sem jó, sem kevés szexel.
sztem ha nem muszáj, ne szenvedj, és ha nem vagy házas, még az a kényszer sincs, h "mostmár ez van, ezt kéne valahogy feljavítani". a szex egy temészetes szükséglet. nem véletlen,h az állatok nem képesek élvezni, csak az ember! (meg asszem a delfinek a kivételek...:) ha nem jo a szex,idővel egyáltalán nem fogjátok kivánni egymást, és akkor jönnek a nagy gondok. a szex az öröm forrása. ha nincsjo szex, nem lesz elég önbizalmad sem, ha egyáltalán nincs szex, akkor csak veszekedés van, mert ez hozzá tartozik a párkapcsolathoz! (jo) szex nélkül nem leszel igazán boldog. sztem keress mást!!!
bocsi ha negatív vtam, de nekem ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!