Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet sex nélkül élni hosszú távon? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok szerintetek lehet szex nélkül élni hosszú távon?
nagyon szeretem a párom és nem tudom teljesen el vagy keseredve, hogy emiatt lesz vége mindennek..
Minden egyes alkalommal amikor együtt voltunk begyulladt a hüvelye és csak egy 10 napos kúra után jön rendbe ezt már eljátszottuk párszor volt már nődokinál mindig és ő azt tanácsolta csináljuk óvatosabban.
Nah most nem is voltunk együtt csak egy kicsit óvatosan megújjaztam erre megint begyulladt szegénykém..:(
Ezek után eldöntöttem, hogy ezek után nem fogok hozzá érni csak szájjal (eddig ebből nem volt baj sose).
De nem tudom, hogy fogom bírni szeretem nagyon de félek hogy ingerült leszek és emiatt elkezdünk veszekedni és vége lesz nagyon nem szeretném én úgy érzem hogy ő az igazi, dea jó isten nagyon nem így gondolja..:(
Nekem augusztus óta van problémám, de mint utólag kiderült feleslegesn kezeltek és nyomták belém a sok kúpot szám szerint 50-et, plusz a helyreállítók, mikor már az első után elmúlt, csak az idióták nem értenek hozzá, így teljesen eltűnt a normál hüvelyflórám, és egy 4 hónapos helyreállítás következik. Ez azt jelenti, hogy mi augusztus óta nem szeretkeztünk és még egy jó darabig nem is fogunk, most tartunk a fél év szexszünetnél, és iszonyatosan kiborít, nem tudom hogy fogom kibírni még ezt a 4 hónapot. De ki kell bírni, párom mellettem áll, támogat, és így sikerülni fog, lehet a végén ott tartunk már hogy lassan egy éve nem fogunk szexelni. Igen iszonyatos, de ez van megkűzdünk vele, és próbálok erős lenni, neked is ezt javaslom, tarts ki, esetleg váls orovost, nekem is ezt kellett volna már az első hónapban. 23L
2011. febr. 15. 18:51
2/18 anonim válasza:
van még más nyílás is ha nem megy
2011. febr. 15. 18:52
3/18 A kérdező kommentje:
hát a párom most kezdi el a 3. 10-es csomagot
2011. febr. 15. 18:59
4/18 anonim válasza:
Én 4x kaptam 10db-osat, 1x 6db-osat, és 1x 3db-osat. Ezen kívül mindegyik után helyreállító, ami 10 vagy 6 db-os. Most pedig mehet 4 hónapig egy hüvelykrém, amit hetente 2x kell használnom 4 hónapig. Kitartás és orvos váltás, komolyan. Más is lássa! Engem 6 doki látott, és mégis 1 tudta megmondtani, hogy az előző 5 egy F.sz!!MÁr bocs, de nagyon pipa vagyok rájuk, mert tönkretették a flórám, vagyis teljesen eltűntették. Mert mint mondtam az első kezelés helyretett, és azóta folyamatosan csak nyomták belém, háta elmúlik a tünet. Első válaszoló voltam.
2011. febr. 15. 19:02
5/18 A kérdező kommentje:
értelek és köszi, hogy megosztottad ezt a fájdalmas információt.
2011. febr. 15. 19:20
6/18 anonim válasza:
Téged nem kezeltek? Én inkább arra gyanakszom, hogy folyamatosan visszafertőzöd a párodat. Attól még, hogy a férfi tünetmentes, a nő megbetegedése esetén ugyanúgy kezeltetnie kell magát. Ha eddig nem tetted nem ártana, ha te is kivizsgáltatnád magad! Azt meg mondanom sem kell, hogy ujjazás előtt alapos kézmosás...
2011. febr. 15. 20:29
7/18 A kérdező kommentje:
Erre is gyanakodtam én is, de pont ez az utolsó dolog ami bezavar a képbe semmi kontaktus nem volt és így is előjött szal nem miattam van am megvolt az alapos kézmosás az megvan mindig a párom figyel rá nagyon a higiéniára meg persze én is.
2011. febr. 15. 20:35
8/18 anonim válasza:
Nekem is mindig ezzel jöttek, hogy biztos a párodtól kapod vissza, holott nem voltunk együtt fél éve, de azért megy a kivizsgálás, most volt a második vizeletvizsgálat, és a nődokim elküldte ondó vizsgálatra, így az eredményt várjuk, de kétlem, hogy vele lenne bármi, hisz mondom, hogy nem voltunk mi sem együtt már azóta mióta ez van. Első voltam.
2011. febr. 16. 09:06
9/18 anonim válasza:
A szex az egyetlen olyan dolog az alvás mellett, ami fizikai és lelki alapszükséglet is egyben. Nem lehet nélküle élni.
Egyébként ez rettenetes lehet. Mármint amikor egy egyébként tökéletes kapcsolat pont az alapnál bukik meg.
Én újra és újra elmennék így nődokihoz. Amíg nem tud valami használhatót mondani.
2011. febr. 19. 13:50
10/18 anonim válasza:
szia!
Nem akarom az orvosokat leszólni,de mi lenne ha valami más gyógymódot keresnétek?
A sok gyógyszer és különböző gyógyszeres termék káros is lehet az emberi szervezetre.
Én a helyetekben nyitnék más lehetőségekre is!Példásul a természetgyógyászat fele.Akupunktúra,íriszvizsgálat,rengeteg egészséges táplálék,sport.Mindez együtt.Csak azért írom a természetgyógyászatot,mert egyszer már nekem is segített(bár nem ilyen problémám volt!).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!