Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyít? Vagy szeret? Mit akar?
volt barátom újra össze akar velem jönni. megbeszéltük hogy építgeti a bizalom dolgot, mert én már nem tudok/tudtam neki hinni semmiben...
azt mondta komoly kapcsit akar velem.
ez az elején jól is ment kb januártól...mostanáig:
-régebben én mondtam le mindig a találkozásainkat most ő csinálja ezt...
-ha írok neki sms-t visszaírja hogy szeret, de msnen le se szar már vagy 1 hete...
-oké elismerem, hogy hisztiztem, de ha a volt barátnőjének(aki mellesleg egyik haverom bnője most) olyanokat ír h szeretlek meg stb. akkor már nálam is felmegy a pumpa...
-írja ő hogy szeret meg hogy örökké..csak már ezek után nem tudok neki hinni...
Vélemények?
Hagyd a fenébe,biztosan akad nála jobb és hűségesebb barát.
Pl.:mint én.
szeret, csak közben betette a far*kát egy-két másik nőbe is. szerinted? gondolom eléggé csajozós fajta az exed, pontosan tudja, hogy mit kell mondani, mivel kell elbizonytalanítani és behálózni egy nőt. egyszer már beadtad a derekad, az esetek többségében a nők az ilyen csajozós típusú paliknak beadják mégegyszer, hátha megváltozott alapon..... így ennyiből nehéz lenne megmondani, és nagy szívdoktor sem vagyok, de szerintem csak a jól megszokott dolgokat szeretné újra. valamiért szétmentetek, kutyából nem lesz szalonna. elérte azt, hogy találkozgass vele, elérte azt, hogy ezen törd a fejed, hogy szeret-e vagy se. innentől no komment....
23f
köszi utolsó kommentelő(:
énis ezen az elven vagyok, hogy pár hónap alatt nem tud megváltozni... bár azt állítja komoly kapcsolatot szeretne... de nem tudok neki hinni...
Ha nőcsábász típus, akkor: Szeret? Nem! Hülyít? Nem kizárt! Mit akar? Szexet.
A nőcsábász világ életében nőcsábász marad! Keress másik pasit, aki nem nőcsábász típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!