Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hülyít? Vagy szeret? Mit akar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyít? Vagy szeret? Mit akar?

Figyelt kérdés

volt barátom újra össze akar velem jönni. megbeszéltük hogy építgeti a bizalom dolgot, mert én már nem tudok/tudtam neki hinni semmiben...

azt mondta komoly kapcsit akar velem.

ez az elején jól is ment kb januártól...mostanáig:

-régebben én mondtam le mindig a találkozásainkat most ő csinálja ezt...

-ha írok neki sms-t visszaírja hogy szeret, de msnen le se szar már vagy 1 hete...

-oké elismerem, hogy hisztiztem, de ha a volt barátnőjének(aki mellesleg egyik haverom bnője most) olyanokat ír h szeretlek meg stb. akkor már nálam is felmegy a pumpa...

-írja ő hogy szeret meg hogy örökké..csak már ezek után nem tudok neki hinni...

Vélemények?

2011. febr. 9. 21:19
 1/6 splash válasza:

Hagyd a fenébe,biztosan akad nála jobb és hűségesebb barát.

Pl.:mint én.

2011. febr. 9. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:

szeret, csak közben betette a far*kát egy-két másik nőbe is. szerinted? gondolom eléggé csajozós fajta az exed, pontosan tudja, hogy mit kell mondani, mivel kell elbizonytalanítani és behálózni egy nőt. egyszer már beadtad a derekad, az esetek többségében a nők az ilyen csajozós típusú paliknak beadják mégegyszer, hátha megváltozott alapon..... így ennyiből nehéz lenne megmondani, és nagy szívdoktor sem vagyok, de szerintem csak a jól megszokott dolgokat szeretné újra. valamiért szétmentetek, kutyából nem lesz szalonna. elérte azt, hogy találkozgass vele, elérte azt, hogy ezen törd a fejed, hogy szeret-e vagy se. innentől no komment....

23f

2011. febr. 9. 22:13
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi utolsó kommentelő(:

énis ezen az elven vagyok, hogy pár hónap alatt nem tud megváltozni... bár azt állítja komoly kapcsolatot szeretne... de nem tudok neki hinni...

2011. febr. 11. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
tényleg nem akarok ünneprontó lenni, de egy tapasztaltabb, főleg ha kicsit nőcsábász féle pasi, pontosan tudja, hogy mit akarsz hallani. ha össze akar jönni veled, nyilván nem azt fogja mondani, hogy jó lenne egy kis szórakozás....
2011. febr. 11. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nőcsábász típus, akkor: Szeret? Nem! Hülyít? Nem kizárt! Mit akar? Szexet.

A nőcsábász világ életében nőcsábász marad! Keress másik pasit, aki nem nőcsábász típus.

2011. febr. 16. 19:55
 6/6 anonim válasza:
Szerintem is hagyd a fenébe, biztos találsz nála normálisabbat.
2011. febr. 16. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!