Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg szeret vagy csak hülyít?
Egy hónapja ismertem meg egy srácot az interneten keresztül(igazából már láttuk egymást 1x-2x élőben),csak ezzel adta meg a kellő lökést a találkozóhoz.A lényeg,hogy találkoztunk és a 3. találkozó után úgy döntöttünk,hogy járunk.Nagyon édes velem,sokszor már annyira,hogy nem tudom elhinni,hogy egy férfi így bánjon velem.Pl.mondogatja,hogy ki szeretne vinni külföldre bemutatni a családjának és hogy vannak velem tervei a jövőben.Még soha sem bánt velem úgy férfi,mint ő.Kicsit már soknak is érzem.Mindennap fél napokat vagyunk együtt és a telefonját ott hagyja előttem az asztalon,a laptopját mondja,hogy nyugodtan használhatom,amíg ő elmegy valahova.Már bemutattam a családomnak és ő is bemutatott egy hozzá nagyon közel álló családnak.A 6. találkozáson megtörtént a dolog,lefeküdtünk.Nagyon elhamarkodottnak találtam,mondtam is neki.Mondta,hogy igen,elég korai volt,ő sem várta,hogy ez lesz,de ne aggódjak,hisz ő még így is szeretni fog.Aztán szex után nem sokkal mondta,hogy szeretné,hogy majd én legyen a gyerekei anyja.Mivel vallásos,sokat beszél a hitről és Istenről és mondta,hogy én vagyok a legszebb dolog,amit Isten eddig adott neki.Ma éjjel együtt aludtunk és egész éjjel,akárhányszor csak felébredt,betakargatott,megpuszilta a fejem,a homlokom,simogatta a hajam...Úgy bánik velem,mint egy kis hercegnővel.Sokat nevetünk,mikor együtt vagyunk,jól érezzük magunkat.Állandóan fogja a kezem és ölel magához..Sajnos túl szép,hogy igaz legyen.
Szerethet?Vagy csak a szépet teszi?
Ezt így kívülről senki nem tudja megmondani. Ha úgy érzed, h szeret, nincs okod aggódni. Meg ha csak szórakozna, szerintem nem mutatott volna be a családjának. Pláne ha fél napokat együtt vagytok, alkalma sem lenne megcsalni...
De fúú, én nagyon bújós vagyok, meg igénylem a figyelmet, de ez nekem már sok lenne. Én nem is tudok úgy együtt aludni valakivel, h állandóan fizikai kontaktus legyen köztünk.
Én ha tényleg nagyon-nagyon szeretem az illetőt, akkor hozzábújva szeretek aludni. Ha nem vagyok szerelmes akkor hátat fordítok neki :D
(az előző még csak 1x fordult elő)
Ezt csak te döntheted el, mi nem. Párom is a tenyerén hordott első perctől kezdve, de pillanatig sem gondoltam, hogy átverés a dolog. Egyszerűen csak éreztem, hogy őszinte és megbízhatok benne, igaz egy fokkal azért kevesebbet "babusgatott", mint téged ez a fiú:)
Lényeg: nem csak az a fontos, hogy az ember éber legyen és óvatos, hanem az is, hogy tudja és merje magát elengedni és megbízni abban, akivel együtt van.
Ghánai..
Úgy érzem,hogy szeret,legalábbis ahogy viselkedik velem,ezt veszem le.Csak egyszerűen nem tudom felfogni,hogy van aki tényleg ennyire szeret engem és így bánik velem.Az előző kapcsolataimban mindig én voltam a ragaszkodóbb és az,aki pórul járt a végén..aztán így nehéz belenyugodni,hogy nem csak szórakozik velem.Legalábbis remélem,hogy nem:)
1. Messziről jött ember azt mond, csinál, amit akar!
2. Más nemzet fiainál a szerelem nyelve is sokszor másként értelmezendő, mint a nálunk megszokott.
Ne vágódj hanyatt tőle teljesen!
akkor ismered meg az igazi énjét ha az ő hazájában leszel!
nem azt mondom ne bízz benne csak legyen nyitva a szemed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!