Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek ártatlan lányoknak, miközben olyanoknak nagyon is, akik már lefeküdtek valakivel?
Engem csak szűz lányok érdekelnek. Ha egy számomra szimpatikus lányról ismerkedés során kiderül, hogy nem az, akkor illedelmesen közlöm, hogy nem egymást keressük.
Valamiért viszont soha nem sikerült megfognom egy szűz lányt sem. Közömbösek felém, sokszor frusztráltan viselkednek, de valamiért mindig kikosaraztak. Életem során két ártatlan lányhoz sikerült közel kerülnöm, de végül mindkettő másnak adta a szüzességét.
Persze erre lehetne azt mondani, hogy mert nincs meg bennem az, ami egy lánynak kellhet, de nem szűz nők közül volt olyan, aki sírva könyörögött, hogy csak adjak neki egy esélyt.
Mirefel ez a kettősség? Mért csak olyan nőnek kellek, akinek már nem lehetek az egyetlen?

Te talán szűz vagy??
Nézzél már be a tükörbe!
A kérdésed mindent leír magadról.

Válassz egy elképesztően ronda csajt!
Nagyobb a valószínűsége hogy neked adja! Ha már úgyis a szüzességre gerjedsz!
De gondolom nem éred be akárkivel.
Van erre egy mondás: -"válogatós f..znak kutyában a helye!"

Mert ajtóstól akarsz rontani a házba. A szűz nőkhöz nagyon sok türelem kell.
S tényleg nem értem mire vered a nyálad, még nem szűz nőt sem dugtál meg 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!