Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megilleti az ártatlanság...

Megilleti az ártatlanság vélelme azt, akit le inceleznek?

Figyelt kérdés
Vagy neki kell bizonyítania, hogy miért nem incel, persze úgy, hogy ne sérüljön a becsülete és jó híre annak, aki le incelezte?
júl. 13. 17:31
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
91%
Már kívnácsi voltam, hogy melyik szót/kifejezést kezditek itt félrehasználni a "kettős mérce", "szólásszabadság" és "diszkrimináció" után.
júl. 13. 17:44
 2/50 A kérdező kommentje:
Itt az incelt, de azt nagyon.
júl. 13. 17:45
 3/50 anonim ***** válasza:
Mi alapján incelezik le?
júl. 13. 18:43
 4/50 A kérdező kommentje:

Több oka lehet:

Valamiben nem ért egyet egy férfi egy nővel.

Panaszkodik a férfi, hogy megcsalta a barátnője.

Szid egy férfi egy női hírességet.

Nem tetszik a férfinek valami női tulajdonság.

És egyéb ehhez hasonló okok.

júl. 13. 18:58
 5/50 anonim ***** válasza:
74%

4, hát ezeket azért látni kéne konkrétan. Mert senkibe nem kötnek bele, ha azt mondja, utálja Emilia Clarkeot, de ha azt mondja, utálja Emilia Clarkeot, mert egy ronda rbanc, aki nem adna neki esélyt, és csak a pénzre megy, abban már van incel.

Általában az incel agymenésekre szoktak incelezni.

júl. 13. 19:05
 6/50 A kérdező kommentje:

Akkor ne Emilia Clark legyen példa, hanem pl. Dr. Csides Kata, és már lesz ott incelezés, mert szidják, és nem pont ezekért.

Minden ilyenbe amit írtam, belemagyarázzák az incel agymenést.

Láttam olyat, hogy valaki azért lett incel, mert megkérdezte, hogy jár e egyedülállóknak valami lakástámogatás. Ezzel aztán nem tudom milyen női sérelmet írt le.

júl. 13. 19:11
 7/50 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom, ki ez a Kata, de lényegtelen, kire mondják, a lényeg az, AMIT mondanak.

Ezeket be tudod linkelni? Mert a "láttam olyat" nem hiteles.

júl. 13. 19:12
 8/50 anonim ***** válasza:
#4 Aha szóval akkor ez valami olyasmi, mint a "feminista".
júl. 13. 19:13
 9/50 A kérdező kommentje:

Az incel? Az nem feminista.

Eredeti jelentése: Önhibáján kívül szingli férfi.

Ennek elterjedtebb feminácult mai változata:

Magányra kárhozandó, térképről letörölni való Nőgyűlölő, ronda, kopaszodó, zsíros ingű, hájas, szőrös, sárga fogú, kopaszodó, lusta, munkanélküli, alkoholszagú medvedisznóember, aki nem tud a gép elől és a tv elől felállni, amiben meccs vagy trash megy, lusta elköltözni otthonról, aki mindent szélsőségesen csak azért utál, mert nő, női, és legszívesebben olyan viszonyokat teremtene a nőknek, mint ami közel keleten van.

Na most ilyen nem létezik, de előszeretettel szeretik ráhúzni ez utóbbi képet, azokra a férfiakra, aki valamiért nem ért velük egyet, vagy zavarja az egójukat.

júl. 13. 19:26
 10/50 anonim ***** válasza:

Nem a Dr. Csides Katát incelezik, hanem akik szidták a stílusa miatt. Szép is lenne, ha egy nőt inceleznének. Bár az lenne annyira hiteles, mint amire pl. itt gyakorin is használják.

júl. 13. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!