Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megilleti az ártatlanság...

Megilleti az ártatlanság vélelme azt, akit le inceleznek?

Figyelt kérdés
Vagy neki kell bizonyítania, hogy miért nem incel, persze úgy, hogy ne sérüljön a becsülete és jó híre annak, aki le incelezte?
júl. 13. 17:31
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Nagyon fel kéne már venni az incelfóbiát a pszichés betegségek listájára, mert ez már egyre durávbb. Kb. képzelt ellenségtől félnek és üldözik.

Ugyanaz, mint mikor a kisgyerek megnéz egy horror filmt, és onnantól kezdve fél az utcán a zombiktól. Csak a kisgyereknek még megbocsátható a kora miatt. Na de a feminácik felnőttek (biológiailag), kezeltetni kell őket.

júl. 18. 10:26
 42/50 anonim ***** válasza:

Ja, semmi probléma.

Az életben csak akkor kerülünk ilyen helyzetbe, ha az incel lövöldözni kezd.

Itt viszont az a gond, hogy az 1000-nél több írása miatt valahogy kordában kell tartani, azért van ez a reakció.

Az első 20 kérdésénél még a jóindulatú segítség volt többségben. Csak neki az nem kell, nem az kell.

júl. 18. 11:06
 43/50 anonim ***** válasza:
8%

"Incel lövöldözni kezd" uhhh. Hova süllyedtek még? Ez a beteges vízió már kényszergyógykezelést igényelne.

Nincs ilyen amit írsz, ez vagy férfigyűlölet, vagy neurós betegség.

Onnan is kiderült ez, hogy senki nem tudott belinkelni "napi incelt", csak hisztizni, berágni és személyeskedni. Nem gondolod hogy ez így hiteltelen?

júl. 18. 11:20
 44/50 anonim ***** válasza:

Jó, te egy troll vagy, ha nem a napiincel. Lövöldözés Amerikában volt, kell még pár év, mire ide is átjön.

Most már elég volt belőled.

júl. 18. 11:56
 45/50 anonim ***** válasza:

Amerikában, jól van. Imádom amikor gygyakorisok külfölddel példálóznak.

Te mutass már ilyen napi inceleket, meg ezt a az amerikai lövöldözést, mert nem a hisztidre meg a sértődésedre vagyok kíváncsi.

Hidd el, ha mutatsz ilyeneket, az hitelesebb, mint a picsogásod, amitől meg sem ijedek. ;)

júl. 18. 12:03
 46/50 A kérdező kommentje:

Beírtam a keresőbe, hogy napi incel. Sőt egybe is, hogy napiincel.

Mindkét esetben a következő jött ki:

"Nincs találat.

(Ha négy karakteresnél rövidebb szóra vagy szavakra keresel, csupán a kulcsszavak között végzünk keresést, de most nem találtunk köztük passzolót.)"

Most ebben mi az incelség, meg a nőgyűlölet? Az hogy pirossal van írva, és ijesztőleg hat ez a szín, vagy nem értem. Nem kell belemagyarázni hogy a piros szín a vérre emlékeztet, és rejtett agresszió, meg ilyenek. :D

júl. 18. 12:06
 47/50 anonim ***** válasza:

Na, örülni fogsz: visszajött.

Itt az aktuális írása: https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..

Ilyet keress még, 1000 fölött van (csak a többséget már áttették a tudományból).

júl. 18. 12:07
 48/50 anonim ***** válasza:
Ez szerintem csak irónia, nem komoly.
júl. 18. 12:11
 49/50 anonim ***** válasza:
Hány ilyet aláztam már porig, akik önjelölt nyelvésznek képzelték magukat, és úgy akarták érvényesíteni az igazukat, hogy a szavak használatán lovagoltak. ;)
júl. 20. 15:55
 50/50 anonim ***** válasza:
Sőt. Ha még kiderül róla hogy nem, akkor is felül kell vizsgálni, hogy miért merülhetett fel az incelség gyanúja. Kezelni kell ezt a dolgot, hiába.
aug. 27. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!