Megilleti az ártatlanság vélelme azt, akit le inceleznek?
Nem csak, de itt róluk van szó. Azzal hogy ennyire bagatelizálod a kérdést, magadról alakítasz ki ilyen képet, hogy incelező vagy, és ráhúzod minden férfire aki nem tetszik, vagy nem értesz vele egyet, vagy lenézed. ;)
Az incelezés viszont ilyen formán betegség.
21
Éltél egy következtetéssel, szíved joga. Ne vitasd el ezt a jogot másoktól is. Olykor én is arra következtetek egy-egy személy kapcsán, hogy incel.
Ha te megvádolhatsz azzal, hogy férfigyűlölő vagyok, amiért kijavítottam a helytelen fogalomhasználatodat, akkor én is juthatok arra a következtetésre, hogy egyik-másik gyakoris felhasználó incel. :D
Azért mert megcsalta a párja, ezért incel bárki is? :D Azt hogy? Tudod mit? Ne írd le, nem érdekel a következtetés. :D Olvastam már ilyet pár helyen. :D
A kérdés továbbra is az, hogy "Megilleti az ártatlanság vélelme azt, akit le inceleznek?"
Bár itt áttételesen azt a választ látom, hogy nem.
23
Szerinted minden egyes választ én írok, amelyben valakit incelnek neveznek? Ne légy már ennyire ostoba.
Leírtuk neked, hogy mit jelent az ártatlanság vélelme. Leírtuk, hogy helytelenül használod a kifjezést, ráadásul nevetséges kettős mércét alkalamzol. Szerintem szállj magadba kicsit.
Átvitt értelemben és áttételesen írtam.
Értsd jól Okoska!
Kérdező: valahogy nem hiszem, hogy sose találkoztál még itt a napiincellel.
Nem igazán hihető, ezernél több kérdést feltett már.
Tudod, kivel szórakozz...
kezd olyan érzésem lenni, hogy te vagy az... és a szokásos napiincel mosdatást végzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!