Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megilleti az ártatlanság...

Megilleti az ártatlanság vélelme azt, akit le inceleznek?

Figyelt kérdés
Vagy neki kell bizonyítania, hogy miért nem incel, persze úgy, hogy ne sérüljön a becsülete és jó híre annak, aki le incelezte?
júl. 13. 17:31
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Nem csak, de itt róluk van szó. Azzal hogy ennyire bagatelizálod a kérdést, magadról alakítasz ki ilyen képet, hogy incelező vagy, és ráhúzod minden férfire aki nem tetszik, vagy nem értesz vele egyet, vagy lenézed. ;)

Az incelezés viszont ilyen formán betegség.

júl. 14. 12:02
 22/50 anonim ***** válasza:

21

Éltél egy következtetéssel, szíved joga. Ne vitasd el ezt a jogot másoktól is. Olykor én is arra következtetek egy-egy személy kapcsán, hogy incel.

Ha te megvádolhatsz azzal, hogy férfigyűlölő vagyok, amiért kijavítottam a helytelen fogalomhasználatodat, akkor én is juthatok arra a következtetésre, hogy egyik-másik gyakoris felhasználó incel. :D

júl. 14. 12:08
 23/50 A kérdező kommentje:

Azért mert megcsalta a párja, ezért incel bárki is? :D Azt hogy? Tudod mit? Ne írd le, nem érdekel a következtetés. :D Olvastam már ilyet pár helyen. :D

A kérdés továbbra is az, hogy "Megilleti az ártatlanság vélelme azt, akit le inceleznek?"

Bár itt áttételesen azt a választ látom, hogy nem.

júl. 14. 12:39
 24/50 anonim ***** válasza:

23

Szerinted minden egyes választ én írok, amelyben valakit incelnek neveznek? Ne légy már ennyire ostoba.

Leírtuk neked, hogy mit jelent az ártatlanság vélelme. Leírtuk, hogy helytelenül használod a kifjezést, ráadásul nevetséges kettős mércét alkalamzol. Szerintem szállj magadba kicsit.

júl. 14. 12:53
 25/50 A kérdező kommentje:

Átvitt értelemben és áttételesen írtam.

Értsd jól Okoska!

júl. 14. 12:54
 26/50 anonim ***** válasza:
Te amúgy teszed magad vagy tényleg ilyen hülye vagy?
júl. 14. 12:56
 27/50 A kérdező kommentje:
Azért mert lenézem az incelezést? Főleg ezt a formáját?
júl. 14. 13:47
 28/50 anonim ***** válasza:

Kérdező: valahogy nem hiszem, hogy sose találkoztál még itt a napiincellel.

Nem igazán hihető, ezernél több kérdést feltett már.

júl. 14. 13:55
 29/50 A kérdező kommentje:
Na mutass egyet!
júl. 14. 14:10
 30/50 anonim ***** válasza:

Tudod, kivel szórakozz...

kezd olyan érzésem lenni, hogy te vagy az... és a szokásos napiincel mosdatást végzed.

júl. 14. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!