Szerintetek Novozánszki Fanni gyilkosa ártatlan?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=qj8q5F-9AUY itt az interjú a bors online készitett vele nem rég amiben azt állitja ő ártatlan.ma 16:37
1/11 anonim válasza:
Ártatlan gyilkos? Elítélt a közvetett bizonyítékok alapján is.
Sehol nem esküdöznek annyira és annyian az ártatlanságukban, mint a börtönben ülő elítéltek. Ha csak ezen múlna egy tárgyalás vagy kihallgatás, hogy bedobja valaki a "nem én voltam"-kártyát, és akkor vége az ügynek, akkor nem lennének börtönök, hiszen mindenki ártatlannak vallja magát. A beismerő vallomásokat is csak azért teszik, mert az enyhítő körülmény az ítéletben, éveket meg lehet úszni vele.
2/11 anonim válasza:
Nagyon meglepődnék, ha igaz lenne a sztorija. Nekem manipulatív személynek tűnik.
3/11 anonim válasza:
Leegyszerűsítem mit akart az ürge bíróságon : - Ártatlan vagyok az elém tárt bizonyítékok és a vallomásaim ellentmondásai logikai bukfencei ellenére mert bemártottak . - Képes volna embert gyilkolni ? - Nem soha . - Tényleg ártatlan , engedjék ki szerencsétlent .
4/11 anonim válasza:
Egy hazug gyilkos, aki utólag próbálja mentegetni magát. Röhejes.
7/11 anonim válasza:
csak annyira mint a Szita B. gyilkosa.. semmenyire!
8/11 anonim válasza:
lol... Szerintem ez a szerencsétlen már saját maga is elhiszi, hogy nem ő ölte meg a csajt. Manipulatív ember, szerencsére a tények ellene beszélnek.
9/11 anonim válasza:
Azért valljuk be, ha felvétel van róla, hogy ölben hozol le egy eszméletlen nőt akit onnantól soha többet nem lát senki, az elég beszédes önmagában is.
10/11 Versenyzővagyok válasza:
Én találtam meg a videót amikor viszi a kocsihoz az eszméletlen verző fannit...akkor????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!