Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szégyenlősségre jó lehet, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlősségre jó lehet, ha belekényszerítem magam kellemetlen helyzetekbe?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyenlős vagyok, mások előtt mondjuk egy nyilvános öltözőben/zuhanyzóban nem tudok levetkőzni.

Zavar, hogy ennyire gátlásos vagyok, és szeretnék ezen javítani. Már többen mondták azt, hogy kényszerítsem magam kellemetlen helyzetekbe, ahol meztelennek kell lennem, és idővel jobb lesz. De erre így télen nem nagyon val lehetőségem.

19f

tegnap 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Az attól függ, ki előtt akarsz "próbálni "...

F

tegnap 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem rohadtul ronthatsz is a helyzeten, erdemes lenne inkabb szakemberrel beszelni es megoldastr keresni.
tegnap 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
12%

Nem akarsz valakinek esetleg meztelen képeket küldeni?

Strandolni télen nem annyira szokás, és más helyet én se tudok, ahol lehetne.

De szerintem ez is segíthet, ha ki vagy téve ilyen helyzeteknek, az szerintem is jót tesz. Lehet esetleg kicsit durvábbakat is, ha nem ugyanolyan mint élőben.

tegnap 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem sokat segített, bár én nem direkt csináltam. Egyszer belekényszerültem így zuhanyzásba, és utána már próbálkoztam direkt is.

Ha érdekel részletesebben, írj privátban nyugodtan.

tegnap 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyesféle problémával küzdök, szívesen veszek tippeket

23/L

tegnap 22:19
 6/9 A kérdező kommentje:
#3 Erre még nem gondoltam, lehet, hogy az is jó lehet...
tegnap 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is elsőnek küldj magadról képeket, utána fokozatosan fogsz oldódni
tegnap 22:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Szauna?
tegnap 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy voltam ezzel. Szégyenlős voltam, de változtatni akartam ezen.

Az már jó, hogy elhatároztad magadat. Nekem is kb pár éve, szintén 19 éves koromban múlt el a szégyenlőségem. Ha gondolod, írj rám és elmesélem hogyan sikerült leküzdeni a szégyenlőséget.

tegnap 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!