Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlősségre jó lehet, ha belekényszerítem magam kellemetlen helyzetekbe?
Nagyon szégyenlős vagyok, mások előtt mondjuk egy nyilvános öltözőben/zuhanyzóban nem tudok levetkőzni.
Zavar, hogy ennyire gátlásos vagyok, és szeretnék ezen javítani. Már többen mondták azt, hogy kényszerítsem magam kellemetlen helyzetekbe, ahol meztelennek kell lennem, és idővel jobb lesz. De erre így télen nem nagyon val lehetőségem.
19f
Az attól függ, ki előtt akarsz "próbálni "...
F
Nem akarsz valakinek esetleg meztelen képeket küldeni?
Strandolni télen nem annyira szokás, és más helyet én se tudok, ahol lehetne.
De szerintem ez is segíthet, ha ki vagy téve ilyen helyzeteknek, az szerintem is jót tesz. Lehet esetleg kicsit durvábbakat is, ha nem ugyanolyan mint élőben.
Nekem sokat segített, bár én nem direkt csináltam. Egyszer belekényszerültem így zuhanyzásba, és utána már próbálkoztam direkt is.
Ha érdekel részletesebben, írj privátban nyugodtan.
Én is ilyesféle problémával küzdök, szívesen veszek tippeket
23/L
Én is ugyanígy voltam ezzel. Szégyenlős voltam, de változtatni akartam ezen.
Az már jó, hogy elhatároztad magadat. Nekem is kb pár éve, szintén 19 éves koromban múlt el a szégyenlőségem. Ha gondolod, írj rám és elmesélem hogyan sikerült leküzdeni a szégyenlőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!