Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minek számítok a "genderizmus"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek számítok a "genderizmus" szerint?

Figyelt kérdés

Nyugi, nem a provokáció a célom, csak szeretném egy kicsit jobban megérteni ezt az évek óta közszájon forgó genderes-transzneműs témát.

Szóval...

Nőnek születtem, és felnőtt fejjel is nagyjából nőnek érzem magam.

Viszont túlzottan nőies ruhákat akkor sem vennék fel, ha ingyen adnák, hányingerem van a rózsaszínes árnyalatoktól, nem szeretem a tipikus nőies motívumokat (virágok, pillangók, madárkák, stb.) nem beszélek affektálva. Ha kell, a tipikus női házimunkák mellett kisebb "pasis" feladatokat is elvállalok, és az érdeklődési köreim sem teljesen nőiesek.

Gyerekkoromban állandóan kisfiúnak néztek, most meg az online megnyilvánulásaim alapján csodálkoznak rá, ha kiderül, hogy eggyel kevesebb végtagom van (pl. itt gyakorin meglátják az N betűt a válaszom végén). :-D

Orientációm nem nagyon van, kisebb gondom is nagyobb annál, hogy bármelyik nem képviselőihez vonzódgassak, viszont zenészek, és filmes-videójátékos karakterek közül általában a hímneműeket tartom szimpatikusabbnak (de ez csak szimpátia, még kamaszként, amikor a fülemen folytak ki a hormonok, akkor sem tudtam semmi "olyat" elképzelni azokkal, akik iránt épp rajongtam).

Én kicsit fiúsabb, aszexuális, cisznemű nőnek mondanám magam, de érdekelne, hogy a "genderizmus" milyen kategóriába sorolna.

ma 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kb. ezzel meg is válaszoltad a saját kérdésedet!
ma 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a kormányablakba bediktálhatod, hogy "Bi-romantikus cisz-nemű aszexuális nő" vagy!
ma 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:

"de érdekelne, hogy a "genderizmus" milyen kategóriába sorolna."

Nő vagy, ilyen egyszerű. A szexuális orientációnak semmi köze a genderhez, mert a gender társadalmi nemet jelent, nem szexuális irányultságot. Tehát gyakorlatilag irreleváns a kérdésed szempontjából hogy kikhez vonzódsz. Amit a nemedről írtál, tehát hogy nőnek születtél és nőnek is tartod magad, abból egyértelmű, hogy nő vagy. Nincs ezen mit túlgondolni.

ma 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!