A facebook miért nem tiltja le a Zeitgeist Hungary és hasonló uszító csoportokat?
ezek a csoportok tele vannak mindenféle demagóg,hergelő és gyűlöletkeltő posztokkal. az oda kommentelők se különbek. némelyik poszt a Star Wars-ot járatja le,némelyik a két nemet próbàlja egymás ellen uszítani,de még olyan is van,amiben egy emberi bélben ondósejtek vannak,ami elég izléstelen egy nyilvános közösségi oldalon.
ha a facebook nem tűri a gyűlöletbeszédet,akkor nekik miért nézik el?
#2 az,hogy a férfiakat lejáratják,az azt nem kellene eltűrni.
"equal rights,equal fights"
Kérdező - most nem esik le, hogy konkrétan mire gondolsz - de emlékezzünk arra híres és köztudottan meleg humoristára, aki keresztre feszítve így méltatlankodott:
"A hülye bvzik!"
nekem nincs bajom a melegekkel,amennyiben normális,tehát nem bűnöző emberekről van szó. a nemi egyenjogúságot is támogatom,arra írtam ezt: equal rights,equal fights.
nem tudom komolyan venni ezeket a fêrfigyűlölő,mindengyűlölő bigott propagandákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!