U. Xorter kérdése:
Ha tényekből logikusan le lehet vezetni a zeitgeist értékrendjével ellentétes következtetéseket, akkor nem elég erős a valóság logikája, nem?
Figyelt kérdés
Vagy a zeitgeisttel van a baj?
Vagy a "tények" alól lóg ki a lóláb?
2022. márc. 29. 16:44
1/5 anonim válasza:
Ez a 3 részes dokumentumfilm nagyon jól bemutatta sok embernek, hogy milyen háttérben működő politikai erők vannak, amiket a nagy többség nem ismerne, ha lenne pár önfeláldozó újságíró,vagy kormánykritikus aki ne rántaná a leplet néha az ilyenekről.
2/5 anonim válasza:
#1 - hibásan fogalmaztál, de amúgy érteni vélem a mondanivalódat, és egyetértek a Zeitgeist filmek üzenetével.
3/5 A kérdező kommentje:
#mindenki, zeitgeist alatt nem a mozgalmat vagy a mozgalom által gyártott filmeket értettem, hanem a szó eredeti jelentését: korszellemet, csak próbáltam igényesen kifejezni magam.
2022. márc. 29. 21:56
4/5 anonim válasza:
Ja - akkor már értem. A tényekből logikusan csak az következik, hogy s@ggfejek elnyomása alatt élünk. Hamis életszemléletet plántálnak a társadalom tagjaiba, ezért értelemszerűen tenni kell ez ellen valamit!
(Most Ukrajnában megy a buli, tehát már elkezdődött egy komolyabb újrarendezési folyamat.)
5/5 MDaniel98 válasza:
Az, hogy a korszellemmel ellentétesen történik valami nem jelenti azt, hogy hibás a korszellemről alkotott elképzelésünk, kivételek mindig akadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!