Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak ti hogyan élitek meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogyan élitek meg mikor írásban egy nő leírja nektek mit tenne veletek az ágyban?

Figyelt kérdés
Írás alapján is képesek vagytok izgalmi állapotba jönni? Fotók nélkül? Illetve intim Fotók nélkül? Olyankor mi a leg izgatóbb írás közben? Melyik rész? Mikor ti írjátok le mit tennétek vagy a nő? Amikor a nő írja, olyankor melyik rész izgat legjobban? Utána szoktátok....azt vagy közben? Utólag vissza olvasva? Kulissza titkokra vagyok kíváncsi.

dec. 9. 11:29
 1/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
73%
Ha vonzódom az illetőhöz akkor írásban, szóban is el tudja ezt érni, de nálam a tényleges vonzalom ritkán alakul ki.
dec. 9. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha ismerem az illetőt igen izgató tud lenni, idegennel csak ha megbizonyosodtam arról hogy tényleg az akinek kiadja magat
dec. 9. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Ilyenre nem volt példa, de szerintem önmagában az írás kevés lenne, szükség volna a képekre is.
dec. 9. 11:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Ismerem ezeket az illetőket bár csak netről de régebb óta. Az egyikkel újra kezdük és szeretném tudni vajon melyik résszel tudom legjobban izgatni. Azért kevés fotó is megy néha. De mivel szégyenlős vagyok az kevesebb
dec. 9. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Hát ehhez konkrétan kéne tudni hogy mire gerjed. Mindenki mást szeret, de ha privibe megírod, szívesen segítek.
dec. 9. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon izgató tud lenne ha már ismerős nem idegen és beszélgetés függő melyik rész a legizgatóbb ...
dec. 9. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A fantáziája felizgathat, pláne, ha az egyezik a vágyakkal. Nem kell hozzá kép.
dec. 9. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem volt ilyenben még részem, de szerintem nem lenne olyan nagyon ízgalmas.
dec. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!