Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak mit akarnak? Szóban,írásban beszélgetni, majd randit kérnek. De azt az adott napon meg lemondják.
Ők, az ilyenek mit akarnak??
Minek van fent?? Utána pedig írkálnak, meg üzengetnek, nem értem ezt a viselkedést. És 30-as, 40-esek, egyáltalán nem értem ezt a semmilyen viselkedést.
Nem szívtam azért mellre, csak kezd idegesítő lenni.
Offoltam is őket.
Már az is csoda lenne ha 1 randim lenne társkeresőn
Ezek meg kretének.
Ne általánosíts, mert a nők is ezt csinálják, de ők leginkább szó nélkül törölnek (szinte bármiért)
Szimplán fél, mert neki ez is nagy elköteleződés és azt sem tudja mit akar, ne foglalkozz vele, legalább eddig eljutottál.
Bár nekem már 3 éve egy randim sem volt, pláne nem társkeresőn...
6 és 7
Hát bocsi, én nem. Bennem van annyi emberség hogy megmondom bocs, de mégsem lesz semmi.
Azért írtam "egyes férfiak", nem mind hanem az "ilyenek".
Előadják ők a világfájdalmat hogy nincs rendes kedves nő, csak elvált és gyerekes, vagy huszonéves könnyen kapható. Amikor pedig volna lehetősége akkor meg otthonról nyomkodja a telójáról az üziket, meg hívogat, ha nekem pedig programom van pl akkor kivel és hol voltam stb.
Nekem mindenhonnét akad akivel tudok ismerkedni. A másik kategória a családos kisgyerekes, felvették a gyerekre a hitelt, hogy legyen ház, közben meg más nőket fűzögetnek, szerintem ez gusztustalan, ez aztán nagy élet.
Egy kapcsolat tonkremenetele is ket emberen mulik...
Amugy nem ertem, ha te mas vagy, miert frusztralod magad ilyen embereken? Amugy sok ilyen novel akadok ossze appokon, akik fetrengenek az onsajnalatban, meg mennyire rossz nekik, aztan meg az arcomba vagjak, hogy jaaaa amugy sok pasi all sorba, persze normalisan kommunikalni sem tud. De elbucsuzom es hagyom beken, nem ezt keresem, nem idegesitem magam vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!