Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is kapnak privát üzenetet, mikor írnak valami szexuálisabb hozzászólást?
Kiváncsi vagyok, hogy ez fordított irányban is működik? Mert azt tudom, hogy a nők privát üzeneteit elszokták lepni egy egy hozzászólás után.
Nők írtátok már rá férfira?
Férfiak, kaptatok már üzenetet?
48#
Nem tudom lehet félek attól is hogy nem jól sülne el az első találkozásunk.
Utaznék kb.4 vagy 5 órát és lehet hogy nem is lenne értelme.
Melyiktől félsz?
Hogy feleslegesen utaznál és dobnál ki pénzt?
Vagy hogy szétrebben egy most még meglévő ábrándozás?
Ha az előbbi, akkor tényleg hagyd, ne erőltesd. Esetleg ha valamikor úgyis mennél arra, vagy egy félúti találkozás felé.
Ha az utóbbi, akkor viszont sokáig ne halogasd. Minél később jön a pofon, annál nagyobb...
Viszont írtad van képcsere, telefon, hát legyen sok videóhívás is. Az azért már eléggé közelít a teljes képhez.
Fél úti találkozást már jeleztem neki.
De nem egyezik bele
Az kellemetlen. Bár te tudod az okát. Mert nem hajlandó, vagy anyagiak miatt nem teheti, vagy bármi más...nem mindegy. Ezek fényében érdemes neked is energiát belefektetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!