Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is kapnak privát üzenetet, mikor írnak valami szexuálisabb hozzászólást?
Kiváncsi vagyok, hogy ez fordított irányban is működik? Mert azt tudom, hogy a nők privát üzeneteit elszokták lepni egy egy hozzászólás után.
Nők írtátok már rá férfira?
Férfiak, kaptatok már üzenetet?
Egyszer írtam rá férfira.
Ő az egyetlen akivel ((bár (sajnos csak) virtuális)) de tartós ismeretség lett. :)
Ahogy olvasom a 41-est is, mi nem lövöldözünk találomra, hanem egyszer, de akkor telibe találunk. :)
43#
Férfiként írom ezt.
Én rám is írt egy hölgy, elsőre azt hittem hogy férfi,mert ugye itt az oldalon több mint fele nőnek adja ki magát...
Aztán elkezdtünk kép cserézni,irogatunk,és beszélünk is telón,de sajnos messze vagyunk egymástól...
Ti mit csinálnátok a helyembe?
Majd 400-km
Na jó, van az a távolság mikor már nem mondható telitalálatnak...bár attól függ ez is mi a cél a beszélgetéssel. Mert ez már tényleg nem egy randizgató-távolság.
45#
A célom az hogy egyszer meg látogothassam.Csak sajnos munka sem nagyon engedi
De hátha majd
Azért annyira nem leküzdhetetlen távolság egy megismerkedős találkozásra. Ha az időn felül más akadályozó tényező nincs. Fogsz egy hosszú hétvégét, veszel ki szobát a településén, és meg is van oldva. Vagy akár egy péntek munka végeztétől vasárnap estig.
Nem egy átugrok-távolság, de egy megismerkedésre áthidalható. Legalábbis az időt tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!