Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is kapnak privát üzenetet, mikor írnak valami szexuálisabb hozzászólást?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, hogy ez fordított irányban is működik? Mert azt tudom, hogy a nők privát üzeneteit elszokták lepni egy egy hozzászólás után.
Nők írtátok már rá férfira?
Férfiak, kaptatok már üzenetet?
dec. 9. 10:04
31/54 anonim válasza:
Rám írnak nők, de ők 99% nagyon kedvesek. Nem a farkam érdekli őket, csak beszélgetni akarnak a szexualitásról, vagy a párkapcsolataikról.
32/54 anonim válasza:
Inkább férfiaktól kapok privátot bi témákban. Eddig összesen talán 3 nő írt rám, akikkel egy kicsit beszélgettünk.
33/54 anonim válasza:
#25: de a kérdésem (#24) első felére nem válaszoltál :)
Vagy kérdezzem privátban?
34/54 anonim válasza:
Én még soha nem kaptam. Más témakörben már volt, hogy írtak nők is de szexel kapcsolatos kérdéseknél még soha.
35/54 anonim válasza:
Igen fordult már elő.
Farok képet kértek
36/54 anonim válasza:
Elég sokat szoktam kapni nem csak ebben a kategóriában.
37/54 anonim válasza:
nőként szoktam írni nagyon-nagyon ritka esetben, de nem szexuális jellegüen inkább érdeklődés hogy miért gondolja úgy ahogy.. persze ha látszik hogy lehet vele értelmesen is beszélgetni. De itt nagyon ritka hogy van folytatása a beszélgetéseknek 2-3 üzenetváltás után
39/54 anonim válasza:
Én még soha nem írtam itt rá senkire. N
40/54 anonim válasza:
Rám szoktak írni.Ha normálisan lehet beszélgetni s mindketten akarjuk akkor simán volt már belőle kellemes kaland.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!