Egy Youtube csatornán egy videó alatt van egy érdekes hozzászólás és szeretnék a hozzászólónak privát üzenetet küldeni. Ez lehetséges? És ha igen, hogyan kell ezt kivitelezni? Még sosem csináltam ilyet.
Vagy nincs lehetőség privát üzenet küldésére a YouTube felhasználóknak?
Legyetek szívesek, magyarázzátok el!
Youtubeon nincs privát üzenet
Esetleg ha a kommenteló oldalára kattintasz talán ott meglesz az email cime de az sem biztos
Nincs privát üzenet lehetőség.
2 dolgot csinálhatsz:
válaszolsz a kommentjére, és bízol abban hogy kap értesítést róla.
vagy rákattintasz a nevére, ekkor megjelenik a yt csatornája ahol a névjegyek fülre kattintva találhatsz elérhetőségeket.
Köszönöm szépen.
Úgy tettem. Írtam neki a hozzászólására reagálva.
Korábban azt jelölte, hogy 3 komment van. Miután írtam neki, most azt jelöli, hogy 4 komment van, de a hozzászólásom nincs ott!
Ez miért van?
Írjak megint?
Vagy a csatorna felhasználója még ellenőrzi a hozzászólást, mielőtt az megjelenik?
Kérlek, még írjatok, mert fogalmam sincs, hogy mi a helyzet.
Törölheti ő is, de ha nem faxságokat, írtál akkor inkább a youtube hulladék algoritmusa a ludas.
Egyre többen panaszkodnak, hogy a kommentjeik eltűnnek. Ilyenkor persze a csatornát hibáztatják vagy inkább vádolják, hogy cenzúráz stb. Holott a rosszul megírt youtube szűrő tiltja vagy törli a kommenteket.
Teljesen rendes hangvételben írtam és pár mondat volt az egész - viszont megadtam az e-mail-címemet.
Lehet, hogy az a baj?
Én nem hibáztattam senkit, csak érdeklődöm, hogy most akkor mi a helyzet.
Akkor megpróbálok még egyszer írni és nem írom bele a címet.
Simán lehet az email cím is, hogy gyanús tartalomnak ítélte meg az algoritmus.
Így írd le a címed: pistike123(kukac)gmail(pont)com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!