Egy Youtube csatornán egy videó alatt van egy érdekes hozzászólás és szeretnék a hozzászólónak privát üzenetet küldeni. Ez lehetséges? És ha igen, hogyan kell ezt kivitelezni? Még sosem csináltam ilyet.
Figyelt kérdés
Vagy nincs lehetőség privát üzenet küldésére a YouTube felhasználóknak?
Legyetek szívesek, magyarázzátok el!
2022. nov. 8. 10:02
11/14 A kérdező kommentje:
#9. Akkor jó, bár sejtettem, hogy általánosságban értetted.
2022. nov. 9. 21:36
12/14 A kérdező kommentje:
Eredmény: több üzenetet is írtam ott és az, amelyikben megadtam az e-mail-címet, törlésre került, a többi nem.
Úgy adtam meg, hogy blabla kukac szolgaltato pont com
Így is törölve lett.
Egyéb ötlet? Ha szóközökkel írom?
2022. nov. 10. 00:08
13/14 Csicsky válasza:
Ha nem engedi az e-mail cím megadását az üzenetben, akkor ezt megadhatod a csatornád főoldalán a NÉVJEGY alatt (Üzleti megkeresésekhez: E-mail cím megtekintése), majd az üzenetben megírod, hogy az e-mail címedet itt találja meg.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedves hozzászóló, hogy írtál. Azóta már bebizonyosodott számomra, hogy az adott csatorna felhasználója törölte azokat az üzeneteket, de már mindegy, már nem is akarok oda írni.
Az ötleted viszont jó, más esetben használható. Köszönöm szépen!
2023. febr. 17. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!