Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is kapnak privát üzenetet, mikor írnak valami szexuálisabb hozzászólást?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, hogy ez fordított irányban is működik? Mert azt tudom, hogy a nők privát üzeneteit elszokták lepni egy egy hozzászólás után.
Nők írtátok már rá férfira?
Férfiak, kaptatok már üzenetet?
dec. 9. 10:04
11/54 anonim válasza:
csak két esetben: vagy amikor nőnek hisznek, vagy amikor b.zinak.
12/54 anonim válasza:
Ritkán, de szoktam kapni privátokat nőktől. Ebből nagyon minimális, aki akar is valamit. Inkább olyanok írnak, akik szeretik magukat mutogatni és kíváncsiak a véleményemre, meg h mennyire húztak fel a fotóikkal. Volt olyan is, aki ráírta a puncijára a nevem és lefotózta.
13/54 anonim válasza:
#12: Hogy vonzottad be az ilyeneket? :D
14/54 anonim válasza:
#13 nem csináltam semmi különöset. egyszerűen csak normális vagyok és beszélgetek velük. Ha küldenek képet, akkor annak külön örülök, de sosem könyörgök érte.
15/54 anonim válasza:
#14: A normális beszélgetéssel nincs is gond. Azon lepődtem meg, hogy ők írtak rád és főleg, hogy ilyen témákkal.
16/54 anonim válasza:
azért iyenkor sem árt egy egészséges gyanakvás, mert a "hogy áll rajtam ez a szexi bikini, itt a kép" típusú kérdések mögött sem ritkaság a magát nőnek kiadó férfi felhasználó.
17/54 anonim válasza:
#16 Tudod mi különbözteti meg a magukat nőnek kiadó pasikat az igazi nőktől? Az, hogy egy igazi nő sosem kér farok képet, csak megerősítést szeretne önmagáról és azét küld képeket önmagáról. Ha valaki a farok képet forszírozza, az tuti nem nő! A nőket nem érdeklik a farok képek.
19/54 anonim válasza:
#17 ez igencsak leegyszerűsítő klisé. jóval többen adják ki magukat nőnek, mint ahány annyira ostoba, hogy farokképet forszíroz. egyszerűen izgató nekik, hogy mások mit reagálnak az általuk szexinek gondolt dolgokra. a "mit szóltok ehhez az öltözékhez" vagy "mennyire zavarnak ebben meg abban a melleid" kérdéseknél néha ordít, hogy férfi a kérdező.
20/54 anonim válasza:
Én pl. sosem írok rá pasira,mert amikor régebben megtettem,csak mert érdekelt a téma,egyből azt gondolta,hogy ismerkedni akarok.Pár alkalom után feladtam,itt nem lehet normálisan kommunikálni. L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!