Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, volt már, hogy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, volt már, hogy lány haverra kivertétek? Ez normális dolog?

Figyelt kérdés

dec. 8. 09:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, és tudom azt is, hogy minden fiú csinálja fiatalon.
dec. 8. 11:02
 12/21 anonim válasza:
Ha ilyen hülye, akkor meg is érdemli már elnézést. 6 voltam.
dec. 8. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Sokszor...
dec. 8. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A nők nem hülyék, pontosan tudják, hogy a környezetükben lévő pasik közül kiknek jönnek be.

Csak pont nem érdekli őket, ha az egyoldalú.

dec. 8. 12:07
 15/21 Eric Griffin ***** válasza:
100%
Létezik férfi és női barátság, és szükség is van rá. Csak ez nagyon el van butítva. Túl sok fiú /lány kapcsolatra rá van húzva hogy barátság, pedig nem az. Sok lúzer srác barátnak hazudja magát csak hogy a lány közelében lehessen, mert lépni nagyobbat gyáva és elhiteti magával hogy így mindig van esélye, de baromira nincs. Ha egy csaj bejön akkor lépni kell, ha a válasz elutasító, akkor tovább kell lépni. Csak akkor működik egy barátság ha nem azon jár az agyad, hogy meg akarod dugni. Onnan tudod hogy tényleg barátként tekintesz rá.
dec. 8. 12:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Néha.
dec. 8. 12:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Persze, simán
dec. 8. 14:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Még szép! Nem vagyunk fából!
dec. 8. 16:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen... De ez neked nem mindegy? 🤣
dec. 8. 20:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, hogy fiú haverom kiveri-e rám (volt, akivel le is feküdtem), ha egyébként a mindennapokban tényleg barátokként funkcionálunk, törődünk egymással, nem csak egy p!na vagyok neki, ő meg nem csak egy csicskáztatható lúzer nekem.
dec. 8. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!