Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
Igen, és tudom azt is, hogy minden fiú csinálja fiatalon.
12/21 anonim válasza:
Ha ilyen hülye, akkor meg is érdemli már elnézést. 6 voltam.
14/21 anonim válasza:
A nők nem hülyék, pontosan tudják, hogy a környezetükben lévő pasik közül kiknek jönnek be.
Csak pont nem érdekli őket, ha az egyoldalú.
15/21 Eric Griffin válasza:
Létezik férfi és női barátság, és szükség is van rá. Csak ez nagyon el van butítva. Túl sok fiú /lány kapcsolatra rá van húzva hogy barátság, pedig nem az. Sok lúzer srác barátnak hazudja magát csak hogy a lány közelében lehessen, mert lépni nagyobbat gyáva és elhiteti magával hogy így mindig van esélye, de baromira nincs. Ha egy csaj bejön akkor lépni kell, ha a válasz elutasító, akkor tovább kell lépni. Csak akkor működik egy barátság ha nem azon jár az agyad, hogy meg akarod dugni. Onnan tudod hogy tényleg barátként tekintesz rá.
20/21 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy fiú haverom kiveri-e rám (volt, akivel le is feküdtem), ha egyébként a mindennapokban tényleg barátokként funkcionálunk, törődünk egymással, nem csak egy p!na vagyok neki, ő meg nem csak egy csicskáztatható lúzer nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!