Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom Excel-táblázatot vezet a szexuális aktusairól? 😳 Ez normális?
A számítógépen épp az ő megbízásából kutakodtam, egy másik Excel-fájlt keresve, de az idétlen módon elnevezett, semmilyen rendszer nélkül összehányt fájlok között találtam meg véletlenül ezt a listát.
Így épült fel: bal oldalon sorszám, aztán mellette lévő oszlopban az a szám, ahanyadik együttléte volt az adott lánnyal, utána név, dátum, nem, rassz, nemzetiség (ezeknek nem látom értelmét, mivel csak fehér, magyar nők szerepelnek a listában) és hajszín.
Először nem tudtam mire vélni, aztán láttam, hogy első alkalommal 2022. december 31. szerepel a nevemnél, amikor először feküdtünk le. Van még egy-két dátum, amire kifejezetten emlékszem, hogy akkor szexeltünk, illetve egészségügyi problémáim miatt volt két hónap, ami kimaradt teljesen, abban az időintervallumban nincs bejegyzés. Plusz az első bejegyzés 2008-ból származik, ami egybevág azzal a korábbi állításával, hogy huszonegy évesen vesztette el a szüzességét. Ebből összeraktam a dolgot.
Csomó egyéb lényegtelen vagy épp kifejezetten megdöbbentő statisztikát is vezet: kiderült, hogy a legfiatalabb partnere 2004-es születésüként én vagyok, a legidősebb 1986-os. Az "örökranglistán" a tizenegy eddigi partneréből az ötödik helyen állok, ha lehet hinni a statisztikának, az összes együttléte kb. 12 %-a történt velem. Vezetéknév ismétlődés nem volt, keresztnévből viszont van két Emese és két Tamara. Az is kiderült, hogy a kettővel korábbi komolyabb kapcsolatát többször megcsalta.
Szerintetek ez mennyire normális? Eléggé aggódom, nem tudom, mit gondoljak, nagyon aberráltnak tűnik nekem egy ilyen lista vezetése.
Ez szerintem egy ilyen trófea Excel, hogy a haveroknak felvágjon hogy dugott már 74 nővel és összesen 256 aktuson esett át és egyebek.
Szerintem kicsit beteges, de hálistennek nem az én pasim. :)
Hát.. vannak statisztikab.zi emberek, akik naplóírás helyett jobb szeretik adatok formájában feljegyezni az életük dolgait
de amikor már külön örökranglista van a szexpartnerekből, az tényleg kezd creepy szint lenni.
És akkor ott van, hogy mi derül ki belőle: hogy az egyik komoly partnerét többször megcsalta.
Lehet nem akar potya apa lenni. Bár annak már mindegy hogy fel van e írva. De talán nézi az exeinek mikor született gyereke.
A megcsalás a legrosszabb az egészben, aki egyszer képes rá az többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!