Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom Excel-táblázatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom Excel-táblázatot vezet a szexuális aktusairól? 😳 Ez normális?

Figyelt kérdés

A számítógépen épp az ő megbízásából kutakodtam, egy másik Excel-fájlt keresve, de az idétlen módon elnevezett, semmilyen rendszer nélkül összehányt fájlok között találtam meg véletlenül ezt a listát.

Így épült fel: bal oldalon sorszám, aztán mellette lévő oszlopban az a szám, ahanyadik együttléte volt az adott lánnyal, utána név, dátum, nem, rassz, nemzetiség (ezeknek nem látom értelmét, mivel csak fehér, magyar nők szerepelnek a listában) és hajszín.

Először nem tudtam mire vélni, aztán láttam, hogy első alkalommal 2022. december 31. szerepel a nevemnél, amikor először feküdtünk le. Van még egy-két dátum, amire kifejezetten emlékszem, hogy akkor szexeltünk, illetve egészségügyi problémáim miatt volt két hónap, ami kimaradt teljesen, abban az időintervallumban nincs bejegyzés. Plusz az első bejegyzés 2008-ból származik, ami egybevág azzal a korábbi állításával, hogy huszonegy évesen vesztette el a szüzességét. Ebből összeraktam a dolgot.

Csomó egyéb lényegtelen vagy épp kifejezetten megdöbbentő statisztikát is vezet: kiderült, hogy a legfiatalabb partnere 2004-es születésüként én vagyok, a legidősebb 1986-os. Az "örökranglistán" a tizenegy eddigi partneréből az ötödik helyen állok, ha lehet hinni a statisztikának, az összes együttléte kb. 12 %-a történt velem. Vezetéknév ismétlődés nem volt, keresztnévből viszont van két Emese és két Tamara. Az is kiderült, hogy a kettővel korábbi komolyabb kapcsolatát többször megcsalta.

Szerintetek ez mennyire normális? Eléggé aggódom, nem tudom, mit gondoljak, nagyon aberráltnak tűnik nekem egy ilyen lista vezetése.

nov. 26. 17:08
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Illetve fel kéne ezt hoznom neki, megbeszélni?Nincsenek komoly konfliktusaink, boldog a kapcsolatunk, de tényleg eléggé aggasztó ez az egész.
nov. 26. 17:09
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Xdd
nov. 26. 17:14
 3/25 anonim ***** válasza:
73%

Ez szerintem egy ilyen trófea Excel, hogy a haveroknak felvágjon hogy dugott már 74 nővel és összesen 256 aktuson esett át és egyebek.

Szerintem kicsit beteges, de hálistennek nem az én pasim. :)

nov. 26. 17:20
 4/25 anonim ***** válasza:
22%
És te felirtad, hogy mit írt össze, hogy itt kibeszéld? Te se vagy normális, nemhiába vagytok együtt. XD
nov. 26. 17:25
 5/25 anonim ***** válasza:
91%

Hát.. vannak statisztikab.zi emberek, akik naplóírás helyett jobb szeretik adatok formájában feljegyezni az életük dolgait

de amikor már külön örökranglista van a szexpartnerekből, az tényleg kezd creepy szint lenni.

És akkor ott van, hogy mi derül ki belőle: hogy az egyik komoly partnerét többször megcsalta.

nov. 26. 17:30
 6/25 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván lelkileg nem egy túl egészséges ember.
nov. 26. 17:31
 7/25 anonim ***** válasza:
74%
Vannak olyanok, akik szeretnek dokumentálni.
nov. 26. 17:32
 8/25 anonim ***** válasza:
46%

Lehet nem akar potya apa lenni. Bár annak már mindegy hogy fel van e írva. De talán nézi az exeinek mikor született gyereke.

A megcsalás a legrosszabb az egészben, aki egyszer képes rá az többször is.

nov. 26. 17:45
 9/25 anonim ***** válasza:
49%
Ja meg ha túl sok a nő, az is rossz jel, bárki bármit mond. Igazából gusztustalan ha valaki ilyen 20-30-40 nő felett jár.
nov. 26. 17:47
 10/25 anonim ***** válasza:
49%
Igazából az sem normális, hogy... ha jó a matekom, akkor 35 évesként egy 18 éves csajjal jött össze... az meg, hogy az a típusú suttyó, aki szextaáblázatot vezet, hát... "checks out".
nov. 26. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!