Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 evesen normalis hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 evesen normalis hogy nem tudom milyen pasi kellene nekem?

Figyelt kérdés
Valaki megkerdezi hogy milyen kellene nekem belsoleg, nem tudom megmindani, nem tudom milyen padszolna hozzam, es azt sem hogy milyenre vágynék, nem tudom mik az igenyeim. Ez azert van mert nem sok kapcsolatom volt?

ma 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
Ez a jó, legalább nyitott vagy, nem csak szemellenzős, hogy 190 centi 85 kiló 25 centis eres farkú pasi kell kizárólag.
ma 17:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem vagyok nyitott, az van bennem hogy amig nem tudom milyen kell addig nem pasizok, mert nem megy nekem hogy talalomra osszejovok valakivel mondvan hatha o lesz az. Csak hat 30 eves vagyok, megy az ido
ma 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Itt fogsz fura tanácsokat és privátokat kapni!

De szerintem az nem gond hogy nemtudod előre.

De mikor elötted van és megismered akkor mondod majd hogy igen őt kerestem...akkor majd megtudod válaszolni ezt a kérdést!

ma 17:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Senki se tudja pontosan, majd ha talalkozol vele tudni fogod. Azt illene azert tudni hogy mit keresel, kalandot, vagy cel a hazassag, stb.
ma 18:03
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Nyugi, szerintem legkésőbb 2020 óta olyan kaotikus, össze vissza időket élünk, hogy akik eddig úgy érezték hogy biztosra tudnak dolgokat, na mostanra már azok számára is alapállapottá vált ez a fajta bizonytalanság.

Mellesleg szerintem is jobb a te verziód, hogy még nincs ideálod. Ahelyett hogy egy mainstream, kamu, divatos, lehetetlen vágyálmot követnél, mint sokan mások. És ahhoz képest a valóság meg pitiáner, sosem fog tudni nekik megfelelni senki úgy igazán (már aki őszinte velük), lemondásnak élnek meg bárki mást, mert a saját lehetőségeiken ennyire túlmutatnak a saját vágyaik.

ma 18:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem annyira.
ma 18:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Tokmindegy kivel lesz a kövi szakitas.

Szerintem sincs értelme ilyeneken agyalni.

Szeressen legyen hű és legyen kemia. Nem kell tulragozni.

ma 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:

ne parázz se azon h 30 vagy se azon h nem tudod mit szeretnél

mert igazábol tudod, tudod h nem akarsz egy nyomorultat bunkot hűtlent és társait a többi meg olyan minden az csak +

ma 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyfelől persze jó, hogy nyitott vagy, de ilyenkor már pár alap dolog azért szokott lenni a fejünkben: legyen udvarias, szeresse az állatokat, legyen hűséges, ne legyen önző, akarjon gyereket, stb.

Ha nem tudod, akkor valamilyen önismereti foglalkozást javasolnék, hogy közelebb kerülj magadhoz és ahhoz hogy mik az igényeid, határaid.

ma 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Kizárt, hogy ne tudnád.

Milyen férfival ülnél be valahova kávézni vagy mozizni ?

Mit lenne kedved közösen csinálni vele ?

Innen már el lehet indulni, hogy kit is keresel.

ma 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!