Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők volt már olyan,hogy sexèrt cserèbe kaptatok fizetésemelést vagy előlèptetèst ?
Nekem eddig csak ollyan főnökeim voltak ahol az érték az ha vki képes értelmeseket mondani, előre vinni az ügyeket, megoldani a feladatokat, javaslatokat adni meg stb.
Nem volt még olyan munkahelyem ahova két szempillacsapás affektálás átlatszó ruhák, kellettek volna es ne lettek volna ezek inkább szánalmas prolis vergődések.
Minden eddigi vezetőm úgy érte el a szintjét higy tett azért és küzdött es szorgalmas lelkiismeretes hivatásuk a munka, és messze lenézik azokat akik nem tudnak semmit hozzátenni.
Volt egy barátnőm, aki ugyan csak 8-9 osztályt járt, mert 3 gyereket szült tiniként, de mire 36-37 lett a gyerekek mar nagyok voltak es nekiállt datingelni.
Nem tudom hogy csinálta, de csupa magas végzettségű, magas beosztású pasast szedett össze, (társkeresőn- lehet hogy szexpartnerkereső volt, csak nem vallotta be, nem tudom) akik mind életfeladatuknak érezték hogy segítsék, ügyvéd, karmester operában aki egy 800 euró körüli ágyat vett neki, mert mondta hogy szeretné otthonában fogadni a pasit, de nincs ágya, es az vett neki, sőt azt is mondta a pasiknak hogy komoly kapcsolatot keres. Es aki nem vette komolyan, azt léptette.
Így talált egy nagyhalat, aki valami villamosművek főnök vagy mi, aki vett neki lakást es feleségül is vette.
Ezeket a pasikat úgy választotta ki, hogy kinézetre tetszedjen neki a pasi, tehát vonzó legyen, költsön is rá, de komoly kapcsolat is legyen. Na ez a művészet, csináljátok utána !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!