Az elöléptetéssel nem járna fizetésemelés is?
A vendéglátásban 4 éve ugyanott dolgozok. A fönököm elmondta, hogy már nem szeretne mindennap bejárni ezért vezetö lettem lettem az étterembe 9 ember dolgozik még rajtam kivül ott, és mindenkiért/mindenért én felelek.
Talán mondhatom, hogy eddig is jól kerestem 300,000ft/hó (rendesen meg is dolgozok érte).
Az elmaradt emelés azért "fáj" mert a másik étterembe kinevezett vezető 450,000ft-os fizetést kapot,a srác elmesélte (jobban vagyunk nem hazudik), hogy nem akarta vállalni ezért a tulajdonos megemelte a fizuját.
Én több mint 4 éve ott dolgozok egyszer 2év után emeltek 20ezret.
Szólnék is meg nem is, mert hitelem van és félek, hogy elküldenek, de bánt a dolog.
Járna de azt neked kell kiharcolnod, ha te nem teszel érte a főnököd önszántából nem fogja felajánlani.
Én is többet keresek a kollégáimnál pedig teljesen ugyanolyan munkakörben és hatékonysággal dolgozunk(van aki még jobban is dolgozik), egyszerűen ők alulértékelik magukat így a bértárgyaláson egyből elfogadják az 1%-os fizetésemeléseket és nem kérdeznek vissza hogy miért csak ennyi. Én addig nem tágítok a bértárgyalásról amíg a fizetésem reálértéke a tavalyi szint alatt van, már 5éve dolgozom ott, két évig tartott mire rendesen betanítottak így nem fognak új embert keresni inkább lenyelik hogy pár ezressel többet kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!