Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az elöléptetéssel nem járna...

Az elöléptetéssel nem járna fizetésemelés is?

Figyelt kérdés

A vendéglátásban 4 éve ugyanott dolgozok. A fönököm elmondta, hogy már nem szeretne mindennap bejárni ezért vezetö lettem lettem az étterembe 9 ember dolgozik még rajtam kivül ott, és mindenkiért/mindenért én felelek.

Talán mondhatom, hogy eddig is jól kerestem 300,000ft/hó (rendesen meg is dolgozok érte).

Az elmaradt emelés azért "fáj" mert a másik étterembe kinevezett vezető 450,000ft-os fizetést kapot,a srác elmesélte (jobban vagyunk nem hazudik), hogy nem akarta vállalni ezért a tulajdonos megemelte a fizuját.

Én több mint 4 éve ott dolgozok egyszer 2év után emeltek 20ezret.

Szólnék is meg nem is, mert hitelem van és félek, hogy elküldenek, de bánt a dolog.

2014. jan. 7. 15:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Járna de azt neked kell kiharcolnod, ha te nem teszel érte a főnököd önszántából nem fogja felajánlani.

Én is többet keresek a kollégáimnál pedig teljesen ugyanolyan munkakörben és hatékonysággal dolgozunk(van aki még jobban is dolgozik), egyszerűen ők alulértékelik magukat így a bértárgyaláson egyből elfogadják az 1%-os fizetésemeléseket és nem kérdeznek vissza hogy miért csak ennyi. Én addig nem tágítok a bértárgyalásról amíg a fizetésem reálértéke a tavalyi szint alatt van, már 5éve dolgozom ott, két évig tartott mire rendesen betanítottak így nem fognak új embert keresni inkább lenyelik hogy pár ezressel többet kell fizetni.

2014. jan. 7. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!