Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Automatikus fizetésemelés és...

Automatikus fizetésemelés és előléptetést nem muszáj elfogadni?

Figyelt kérdés

A kérdésben arra gondolok, hogy most junior pozícióban vagyok és 0,5-1,5 éven belül a beosztásom előtt ez el fog tűnni, ami azt jelenti, hogy a fizetésem is több lesz és a beosztásom is változni fog papíron.

Ilyenkor van lehetőség azt mondani, hogy bocs, nem akarok sima pozícióban lenni + fizetésemelést ami munkaszerződés módosítással jár és a munkáltató 30 napos felmondással kirúg? (örökké nem maradhatok junior és nagjából már most nem azon a szinten vagyok, multi, műszaki terület)

2022. máj. 19. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Beütötted a fejed vagy mi bajod van?
2022. máj. 19. 08:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Most a jogi procedúra érdekel, semmi más! A fent leírt megjátszható vagy sem?
2022. máj. 19. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kell aláírni a szerződésmódosítást, de semmiféle beosztásod nem fog változni attól, hogy megemelik a fizetésed meg nem leszel junior, ergo nem lesz szerződésmódosítás csak a fizetésemelésről
2022. máj. 19. 08:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Oke és ha én nem írom alá a fizetésre a szerződésmódosítást akkor elküldhetnek úgy, hogy a munkáltató mond fel nekem és nem én?
2022. máj. 19. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor is maradni fogsz, csak nem kapod meg az emelést.
2022. máj. 19. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Miert akarod igy elkuldetni magad? Nyilvan nem rugnak ki, nem hulyek. Fizetik a kevesebb bert es rohognek rajtad mekkora marha vagy hogy kevesebbert csinalod mint amennyit kereshetnel.
2022. máj. 19. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha más, magasabb beosztásba kerülsz, szerintem nem jár automatikus próbaidővel, vagy hasonló.

Én még nem hallottam olyanról, hogy egy munkáltató eljátszott volna egy előléptetést, csak azért, hogy pár héttel később kirúgjon. Nem logikus.

2022. máj. 19. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!