Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen helyzetben mit érdemes...

Ilyen helyzetben mit érdemes tenni? (előléptetés, fizetés, ígéretek)

Figyelt kérdés

Régebben kezdeményeztem egy beszélgetést a cégvezetővel/főnökömmel aki a megbeszélésen elmondta, hogy meg van elégedve velem, én utaltam a pénzre, fizetés emelésre és az előléptetésre ő is egyetértett, helyeselt, elrendezzük és OK volt a válasz.

Sok idő telt el azóta és mostanra engem már nem akar előléptetni, gondolom emelni se nagyon akar, mivel közölte, hogy felvesz "fölém" egy középfokú végzettséggel rendelkező valakit (nem csókos) én meg maradok talán még egy picit lefele is csúszok -gondolom- (diplomával és nyelvismerettel)

Mit tennétek, beszélnétek vele, hogy most mi a baja?

Normális lehet vele beszélni meg megértő, nem is annyira főnök típus de vannak agymenései meg húzásai...

van olyan kollégám aki középfokú végzettséggel (kevesebb munkával) x2 keres... ezért kezdeményeztem anno a beszélgetést, aminek pozitív hangneme volt és megnyugodtam nem kerestem állást mert szeretek itt dolgozni, laza jó hangulat meg a csapat, de most ezt nem értem.

Ti hogyan járnátok el?

2017. jan. 9. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nézz körbe, hogy mennyit adnának máshol, menj el interjúra is. Ha máshol jobban fizetnének, akkor lépj le.
2017. jan. 9. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!