Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az csúnyán néz ki az önéletraj...

Az csúnyán néz ki az önéletrajzban, ha valaki 2-3 évente új helyre megy?

Figyelt kérdés
Nekem ezt egy HR-es mondta, hogy a karrier elején oké a gyakoribb váltás, de később, 30 felett már meg kell jobban állapodni és inkább ugyanannál a cégnél lépni magasabb pozícióba, mint elmenni máshová. Nekem eddig mindig jobban megérte dobbantani, mert jóval nagyobb emelést kaptam úgy, mintha maradtam volna. Másrészt ez a multis ranglétra megmászása sem garantált attól függetlenül, hogy sokáig vagy ott és sok esetben még egy előléptetés sem jár akkora emeléssel, mint egy váltás.

2024. máj. 6. 10:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
3%
Csúnyán.
2024. máj. 6. 10:39
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Az néz ki csúnyán ha valaki nem vált 2-3 évente, mert az egy inkompetens szerencsétlen akinek nincs versenyképes tudása (ez a HR-es büfészakos emberekre is jellemző). Mind szakmailag, mind jövedelemben megéri 2-3 évente dobbantani abban az esetben ha piacképes területen dolgozol a versenyszférában.
2024. máj. 6. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Tetszik-nem tetszik, már nem azt a világot éljük, amikor 20-30 évig is ugyanott dolgozott az ember.

Manapság ha jót akarsz magadnak, pár évente munkahelyet váltasz, mert hiába lépnél fentebb cégen belül, új helyen még többet kaphatsz.

2-3 évente váltani nem gáz. Az gáz, ha sorozatosan pár hónapos munkaviszonyok vannak a CV-ben.

2024. máj. 6. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
ami engem zavar az az evi 4-6 munkahely... meg az 1-2 eves lukak az öneletrajzban... de en nem hr-s vagyok...
2024. máj. 6. 12:53
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem
2024. máj. 6. 13:30
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Mai világban? Dehogy.

S olyan sincs, hogy stabil munkahely.

Nálam olyan időszak is volt, hogy téli szezonos munkát vállaltam évente, tavasz, nyár, ősz pedig relax és utazás. Persze nem magyar fizuból.

2024. máj. 6. 15:26
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Terület függő, IT-ban pl. teljesen átlagos.
2024. máj. 6. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
ma már ez sokkal kevéssé érvényes.
2024. máj. 6. 23:23
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem is feltétlenül szokás minden munkahelyet beírni a CV-be, csak ami az adott állással kapcsolatban releváns. Főleg ha valakinek sok munkahelye volt, teljesen felesleges sok oldalon sorolni nagyon hasonló munkaköröket. Inkább rövid és áttekinthető legyen a CV. Senki nem fog egy 3-5 oldalas CV-t végig lapozgatni. A CV ne legyen 1 oldalnál több.
2024. máj. 8. 10:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Orulnek, ha van emberuk..
nov. 14. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!