Az csúnyán néz ki az önéletrajzban, ha valaki 2-3 évente új helyre megy?
Figyelt kérdés
Nekem ezt egy HR-es mondta, hogy a karrier elején oké a gyakoribb váltás, de később, 30 felett már meg kell jobban állapodni és inkább ugyanannál a cégnél lépni magasabb pozícióba, mint elmenni máshová. Nekem eddig mindig jobban megérte dobbantani, mert jóval nagyobb emelést kaptam úgy, mintha maradtam volna. Másrészt ez a multis ranglétra megmászása sem garantált attól függetlenül, hogy sokáig vagy ott és sok esetben még egy előléptetés sem jár akkora emeléssel, mint egy váltás.2024. máj. 6. 10:35
11/12 anonim válasza:
Vendéglátásban is normális. Van úgy hogy 2 új helyen vagyok 1 évben.
12/12 anonim válasza:
Első kb 5 évben a fizetésedet gyakorlatilag 3x akkorára tudod emelni,(mikor stabilan alacsony az infláció), utánna viszont a növekedés elég szépen megtorpan, főleg hogyha nem akarsz/kerülsz vezetői posztba. Szóval a pénzért job hoppolás a karriered későbbi részében jóval kisebb szerepet foglal el.
Céges ranglétra van ahol megéri van ahol nem, azért tudok olyat ahol elég szépen megfizetik a managementet. Vezetői pozició viszont nem esik az öledbe, az nem idő kérdése hanem teljesítmény + kommunikációs készség. Ha valakit ez érdekel akkor hosszabb időt kell eltölteni egy helyen mert nem szoktak úgy felvenni vezetői pozícióba hogy 0 tapasztalata van ebben az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!